LittleBigPlanet viert zijn verjaardag met gratis outfits

LittleBigPlanet viert zijn eerste verjaardag en dat zullen we weten ook! Ontwikkelaar Media Molecule heeft op zijn website bekendgemaakt dat je gedurende één week enkele nieuwe kostuums kunt dowloaden. Het eerste is het BirthdayCake kostuum en deze spreekt wel voor zich. Het tweede is een kostuum dat ook tijdelijk beschikbaar was net na de release van de game, voor vele laatkomers dus een must-have. We hebben het hier over het SpaceSuit kostuum!

Beide kostuums zijn gratis te downloaden, evenals een wallpaper die je kan gebruiken op je PlayStation 3, Xbox 360, PSP of mobiele telefoon. Donderdag zijn ze beschikbaar, maar wees er wel snel bij, want ze zullen maar één week gratis te downloaden zijn.

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

Lees voor meer informatie over LittleBigPlanet onze creatieve review!

LittleBigPlanet is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3. De PSP-versie verschijnt eind dit jaar.

  1.   
    b00m666's avatar

    ik haat deze game 🙁 wel jammer voor de haters 🙁

  2.   
    LouisvanGaal's avatar

    redelijk game:P b00m666 hoezo haat je deze game?:p

  3.   
    craz's avatar

    Hij vraagt gewoon om aandacht.

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ”b00m666″ schreef, "ik haat deze game 🙁 wel jammer voor de haters :("

    ooit gespeeld.

  5.   
    ps3 gek's avatar

    Jezus zeg b00m666!!! 👿 Als je niets beters weet te zeggen over ps3-TOPPERS ga dan weg…. Eerst zit je Uncharted af te zeiken en nu dit spel… Het kan en je mag je mening posten maar bij deze weet je mijn mening ook!

  6.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ps3 gek schreef, "Jezus zeg b00m666!!! 👿 Als je niets beters weet te zeggen over ps3-TOPPERS ga dan weg…. Eerst zit je Uncharted af te zeiken en nu dit spel… Het kan en je mag je mening posten maar bij deze weet je mijn mening ook! "

    hij zegt dat hij alle consols heeft maar in feite zit hij gewoon in een internet cafe te doen alsof hij er verstand van heeft.

  7.   
    R1chardTM's avatar

    Ja en nu houden we op. B00m666 mag zelf weten wat hij/zij van het spel vindt. Om hem/haar meteen aan te vallen is niet nodig, maar natuurlijk mag je jouw eigen mening uitleggen. 🙂

  8.   
    X-doos's avatar

    Om maar weer als eerste on topic te gaan: cool!

  9.   
    Mv-Highway's avatar

    Dit is echt balen, mijn kabel voor internet op mn PS3 is kapot.
    Eerst mis ik al het halloweenmasker, en nu ook nog dit 🙁

  10.   
    Xtremie's avatar

    gameshark schreef, "

    ”ps3 gek” schreef, "Jezus zeg b00m666!!! 👿 Als je niets beters weet te zeggen over ps3-TOPPERS ga dan weg…. Eerst zit je Uncharted af te zeiken en nu dit spel… Het kan en je mag je mening posten maar bij deze weet je mijn mening ook! "

    hij zegt dat hij alle consols heeft maar in feite zit hij gewoon in een internet cafe te doen alsof hij er verstand van heeft."

    In z’n profiel staat dat hij een PS3 heeft.
    Maar dit heeft hij er denk ik gewoon staan om zo ons te laten denken dat hij een PS3 heeft en verstand heeft van PS3 games en zo onze games afkraakt.

  11.   
    Houserz's avatar

    Deze game is geniaal, vooral het level met de draaiende schijven,

    mn game maatje en ik piste in ons broek van het laggen hahaha