Soundtrack Assassin’s Creed II wordt 16 november uitgebracht

In 2007 hebben we natuurlijk allemaal mogen genieten van Assassin’s Creed en zo ook natuurlijk de muziek die zich in de game bevindt. De liefhebbers van deze game of gewoonweg soundtracks in het algemeen kunnen alvast uit hun dak gaan, want ontwikkelaar Ubisoft heeft zojuist kunnen bevestigen dat de soundtrack van Assassin’s Creed II op 16 november zal verschijnen.

Zoals te verwachten zal deze bij diverse online winkels te bestellen zijn en tevens bij diverse lokale muziekwinkels. Een prijs voor deze soundtrack wist het bedrijf helaas nog niet te geven, maar dat mag ons niet verhinderen om alvast uit te kijken naar een prachtig stukje muziek.

In Assassin’s Creed II speel je niet meer met Altaïr. Hoofdpersoon in dit tweede deel is Ezio Auditore da Firenze, een jonge edelman die zijn familie heeft verloren door verraad van andere heersende families. De game speelt zich af in Venetië, gedurende het Renaissance-tijdperk, en verder zijn er veel vernieuwingen ten opzichte van de eerste Assassin’s Creed.

Zo beschikt Ezio over nieuwe wapens en kan hij zwemmen, zodat je niet langer verdrinkt als je in het water terecht komt. Er zijn meer soorten vijanden, zowel sterke tegenstanders die krachtig zijn in close-combat gevechten als slimme vijanden die zelfs schuilplaatsen doorzoeken. Missies zijn van meer variatie voorzien en ook het Toscaanse platteland zorgt voor een interessanter buitengebied. Verder zorgt Leonardo da Vinci als een ouderwetse “Q” voor nieuwe gadgets en leert Machiavelli je nieuwe tactieken.

Lees voor meer informatie over Assassin’s Creed II ook eens onze E3-preview!

Assassin’s Creed II verschijnt 20 november voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie verschijnt in het eerste kwartaal van 2010.

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  Ik ben benieuwd 😛

 2.   
  Kilerden's avatar

  De achievements zijn ook al bekent, ik weet niet of dit hier heeft gestaan.
  360achievements link

 3.   
  Aftermath's avatar

  oeh sxy, ik ben erg benieuwd

 4.   
  Boxer's avatar

  )GN(-Erik schreef, "http://www.emusic.com/album/Frank-Klepacki-Command-and-Conquer-Red-Alert-2-Soundtrack-MP3-Download/10890979.html

  De beste game soundtrack ooit vind ik 🙄 "

  Hell March 3 was veel mooier

  EDIT: is veel mooier

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  http://www.youtube.com/watch?v=x0dUzuBh4zc&feature=related

  De soundtrack van deze game staat voor mij op de tweede plek 😆

 6.   
  -050- Critical's avatar

  hmm ik vind het maar niets. alleen ik ben wel blij dat er nog steeds soundtracks worden uitgebracht.
  ik vind het strontvervelend dat als je een liedje hoort dat niet terug kan vinden 👿

 7.   
  Sarge's avatar

  Ik hoop dat de muziek een beetje goed is, want voor een game zoals AC is dat heel belangrijk vind ik.. Om spanning op te wekken enzo.. 😛

 8.   
  Fischer's avatar

  Ik krijg de die soundtrack toch bij m’n black edition 😛

 9.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  dat staat al binnen een dag op youtube en is dan al miljoenen keren bekeken en al duizenden keren gekopieeerd en opnieuw erop gezet. en op dag 2 dan staat het al te downloaden op google.