DJ Hero zal niet direct goed verkopen, aldus Activision

Kai Huang, van Activision, heeft aangegeven dat de verkoop van DJ Hero niet direct hoog zal liggen, maar een trage start zal kennen. Activision is er echter ook niet op uit de eerste maand flink te verdienen aan DJ Hero. Het bedrijf concentreert zich op de lange termijn verkoop.

    “We’re not expecting a typical videogame curve where you sell the majority of the units in the first month and then it decays quickly. We’re expecting this to be the type of game that may come out of the gate a little bit slower, but continue to grow over time.”

Een langzame start dus, maar in de loop van de tijd zal ook DJ Hero de snelweg opschieten als we Activision moeten geloven.


In DJ Hero krijg je op het scherm een virtuele langspeelplaat te zien en zijn er drie banen met noten die naar beneden komen. Vervolgens moet je, net zoals bij Guitar Hero, knoppen indrukken om deze keer een zo goed mogelijke DJ te zijn. Tevens moet je scratchen, mixen en mash-ups maken van twee verschillende platen door elkaar heen.

Om het spel te besturen maak je gebruik van een speciale draaitafel, die geheel voorzien is van een crossfader en een “Euphoria”-knop, die hetzelfde doet als Star Power in Guitar Hero.

Lees voor meer informatie over DJ Hero ook eens onze muzikale hands-on preview!

DJ Hero verschijnt 30 oktober voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2 en Nintendo Wii.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Ik zal hem inieder geval niet kopen of misschien over een jaar

  2.   
    jungler's avatar

    ik heb ook het gevoel dat veel mensen hiermee gaan afwachten 😉

  3.   
    Disnoxxio's avatar

    dat weet ik bijna zeker 😛
    maar het lijkt me ook niet echt een vette game hij is ook wel duur maar het ziet er wel leuk uit 😉

  4.   
    LittleRemco01's avatar

    had hem week geleden gekocht , afdankertje . Geen 2e Keer meer . Ze hebben het te bont gemaakt . NEt Als Band Hero Iedereen Weet die Knop indrukkende spelletjes nu wel .

  5.   
    Pimvanderlinde's avatar

    Ik vindt DJ hero toch niet zo aantrekkelijk als de guitar hero reeks.
    Je moet ervan houden ik denk dat een gitaar ook meer mensen aanspreekt.

    Ik wacht ook met deze aankoop, dan haal ik liever gh 5 set.

  6.   
    nanathan's avatar

    Ik vrees dat dit gaat floppen. Kost zoveel en lijkt meer op uitmelken dan op iets nieuw. Andere liedjes dan Guitar hero dat wel maar ik denkt dat de liedjes het spel moeten doen verkopen en niet het eigenlijke spelconcept. De gameplay lijkt me vooralsnog een beetje saai. Liever guitar hero

  7.   
    GameAC's avatar

    Hij is gewoon te duur.