Ingesloten actie in nieuwe screenshots van Prison Break

De serie was al immens populair en het kon dan ook echt niet lang duren voordat er een videogame van zou komen. Hoewel bij vele de nekharen omhoog gaan staan zodra ze horen dat er een game van een film of een serie is gemaakt, kan het toch anders. De vraag is natuurlijk of Prison Break: The videogame de moeite waard is.

Zolang deze vraag in onze hoofden rondspookt, hebben de ontwikkelaars een aantal screenshots uitgebracht die een leuke blik geven op de omgeving van Prison Break.

Prison Break: The Videogame brengt de gelijknamige tv-serie naar jouw console of computer. Het spel draait natuurlijk helemaal om de ontsnapping uit de Fox River gevangenis, maar dit keer speel je met de CIA-agent Tom Paxton. Hij gaat onderzoeken waarom Michael Scofield (de held uit de tv-serie), opeens in de gevangenis kwam en weer ontsnapte. Het spel zal ook verder bouwen op de verhalen van de gevangenen die in de serie centraal staan. Kortom, een actievolle game met een zeer spannend verhaal.

Prison Break: The Videogame komt op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC uit en waarschijnlijk ligt de game eind 2009 al in de winkels. Een officiële releasedatum is nog niet bekend.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Verbeemen's avatar

  lincoln barrows is wel nice 🙂

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Escape from Butcher Bay in real life 😛

 3.   
  gamer07nl's avatar

  Ziet er wel tof uit en lijkt me ook zeker de moeite waard om te spelen. Alleen moeten ze hem nog wel ff oppoetsen. Want het ziet er nu nog een beetje te plastisch uit.

 4.   
  Infector's avatar

  Mooie graphics, goede actie. Zo moet een game zijn.

 5.   
  nurie's avatar

  yeh sure, dit zijn niet de echte graphics…

 6.   
  StR1Ng's avatar

  Ben sowieso ook niet te vinden voor games die gebaseerd zijn op een film of tv-serie. Bij Prison Break heb ik echter een ander gevoel, ik denk niet dat de ontwikkelaars even snel wat geld in het laadje willen krijgen. Volgens mij is dit een kwalitatieve game, of hij echt goed is valt uiteraard nog af te wachten.

 7.   
  Sacul's avatar

  nurie schreef, "yeh sure, dit zijn niet de echte graphics…"

  Waarom zijn dit niet de echte graphics? Je ziet toch duidelijk dat het in-game is. Of in ieder geval computer animatie.

 8.   
  Disnoxxio's avatar

  Ziet er echt vet uit

 9.   
  The Beaver's avatar

  zijn het voornamelijk geen vrouwlijke fans die Prison break kijken?,(verbeter me als ik het fout heb) zie je ze allemaal al een console halen voor deze game, 😆

 10.   
  ckerigon's avatar

  Ziet er echt tof uit.
  Hoop dat het beetje splinter cell gameplay/style krijgt 🙂

 11.   
  Maotes's avatar

  Nou, gelukkig zien de grahpics er wel wat beter uit dan op de vorige screenshots.

 12.   
  Houserz's avatar

  Denk dat ik de moeiete niet eens ga nemen om deze game te proberen, prison break was leuk

  tot seizoen 2 daarna werd het slechter en slechter.

  met deze game zal de prisonbreak serie echt niet beter worden.

 13.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  ziet er een beetje gta achtig uit. maar ik vraag mij dus af wat je allemaal moet doen, want alleen onderzoek is behoorlijk saai. verder lijkt het mij wel een leuke game.