Resident Evil 5 Versus Mode nu Xbox LIVE Deal of the Week

Vanaf vandaag is de speciale Versus Mode voor Resident Evil 5 de Xbox LIVE Deal of the Week. Deze extra content is zodoende met 40 procent korting te downloaden en kost gedurende een week 240 Microsoft Points (normaal 400 Microsoft Points).

Versus laat maximaal vier spelers tegen elkaar strijden in de spelmodi Slayer’s Rule en Survivor’s Rule. In Slayer’s Rule moet elke speler zoveel mogelijke Majini’s (geïnfecteerden) omleggen en Survivor’s Rule laat spelers tegen elkaar vechten. In deze modus begin je de jacht als Chris, Sheva of een van de andere, geheime characters en kan je kiezen om ieder voor zich of twee-tegen-twee te spelen.

Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer een bloedhete Afrikaanse staat en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een wereldwijde epidemie te voorkomen. Gelukkig krijg je hulp van de charmante dame Sheva, wat zowel in singleplayer als coöperatief mogelijk is.

Check voor meer informatie over Resident Evil 5 onze review!

Resident Evil 5 is reeds verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  eigenlijk zouden ze overal de extra content gratis moeten maken. 8)

  je betaalt toch ook al voor de game, en dan komt er later nog een stukje bij waarvoor je weer moet betalen. dan heb je dus een onvolledige game gekocht.

 2.   
  ChielB's avatar

  Vaak maken ze pas later extra content, dus daar moeten ze ook mensen voor inhuren en tijd (=geld) voor uittrekken. Ze kunnen het ook gewoon niet uitbrengen, maar het is niet zo dat ze sinds de komst van downloadable content ineens onvolledige games maken.

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  ChielB schreef, "Vaak maken ze pas later extra content, dus daar moeten ze ook mensen voor inhuren en tijd (=geld) voor uittrekken. Ze kunnen het ook gewoon niet uitbrengen, maar het is niet zo dat ze sinds de komst van downloadable content ineens onvolledige games maken."

  nee dat bedoel ik niet helemaal. maar het is zo dat ik ook al voor de game heb betaald en dan ook nog eens voor die content dat zuigt echt hard.

 4.   
  ChielB's avatar

  Maar als ze het niet uitbrengen mis je in feite ook niets. Vroeger had je amper de mogelijkheid tot updates zonder internet, kunnen we ons nu ook niet echt voorstellen. Het woord zegt het al eigenlijk, “extra” content.

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Deze game is er toch ook op de PC? 😕

 6.   
  craz's avatar

  Ik had hem al sinds de eerste dag ik kon hem beter niet kopen want ik heb het maar een keer gespeeld.. 🙁 (de content)

 7.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  ChielB schreef, "Maar als ze het niet uitbrengen mis je in feite ook niets. Vroeger had je amper de mogelijkheid tot updates zonder internet, kunnen we ons nu ook niet echt voorstellen. Het woord zegt het al eigenlijk, “extra” content."

  oke jij wint. 8)