EA Sports lanceert FIFA Earth

EA Sports heeft vlak voor het weekend een geheel nieuwe dienst gelanceerd, namelijk FIFA Earth. Deze nieuwe website bevat heel veel statistieken van de Xbox 360 en PlayStation 3-versie van FIFA 10. Zo kunnen we nu lezen dat er al bijna 36 miljoen wedstrijden zijn gespeeld en daarnaast kan je ook zien welk team of land het beste presteert in de wedstrijden. Niet geheel verrassend staan teams als Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United en Chelsea hoog op de ranglijst.

Bekijk meer informatie via FIFA Earth op deze website.

FIFA 10 bouwt verder op de succesvolle formule van FIFA 09. In dit nieuwe deel is de AI van keepers aangepakt, waardoor je doelman nog beter op schoten moet reageren, en verder kennen ook je medespelers een betere intelligentie, wat goed samenspel moet bevorderen. Een andere nieuwe functie voor de next-gen versies (Xbox 360 en PlayStation 3) is de mogelijkheid om 360-graden te dribbelen. Dit moet voor nog meer balgevoel en realisme zorgen.

Lees voor meer informatie ook eens onze review!

FIFA 10 is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo DS en als mobile game.

  1.   
    StR1Ng's avatar

    Mooi en goed initiatief.. Wij Belgen hebben precies wel nog wat in te halen.. 27ste plaats tot nu toe.. aiaiai.. ๐Ÿ™‚

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    StR1Ng schreef, "Mooi en goed initiatief.. Wij Belgen hebben precies wel nog wat in te halen.. 27ste plaats tot nu toe.. aiaiai.. :)"

    In ieder geval beter dan nederland ๐Ÿ™„

  3.   
    LouisvanGaal's avatar

    juist

  4.   
    gejrgr34t's avatar

    kheb wel xbox geen xbox live, reden;

    mag niet van ons man ๐Ÿ™ ook nie als ik zelf alles betaal en regel enzo ๐Ÿ™

    mja, anders leek het me wel leuk, maar ik ben neit zo’n fifa van, ik moet ff 3potjes spele,dan ben ik ingekomen en vind ik het wel leuk.

    gr.merijn