Steam Weekend Deals: Half-Life en Red Faction games met korting

Het is weer weekend en dus zijn er ook weer wat verse kortingen te vinden op Steam. Dit weekend zijn alle Red Faction games met 25 procent korting te koop. Ook zijn diverse andere games van THQ nog altijd met een aanzienlijke korting verkrijgbaar via Steam.

Daarnaast is er een speciale korting dit weekend voor alle games van Half-Life. Op Gamespot werd Gordon Freeman namelijk uitverkozen tot “All Time Greatest Game Hero” met 55,8 procent van de stemmen. Zodoende kan je dit weekend elke Half-Life game met 55,8 procent korting in huis halen via Steam.

Red Faction: Guerrilla logo

Red Faction: Guerrilla, het derde deel in de Red Faction serie, is aangekondigd. Alweer keer je terug naar het geterraformde Mars om strijd te leveren tegen de Earth Defense Force. Dit keer vanuit het derde persoons perspectief en met een nieuw coversysteem bij de hand. Je mag het hoofdkwartier van de Earth Defence Force dus steen voor steen af gaan breken. Net zoals zijn voorgangers zal Red Faction: Guerilla weer bol staan van de explosieve actie en ook een uitgebreide, vernietigbare omgeving speelt weer een grote rol in deze shooter. Hiervoor heeft men een speciale technologie ontwikkeld om zeer destructief te kunnen spelen. De ontwikkeling is in handen van Volition, die eerder al verantwoordelijk was voor de originele Red Faction en meer recent Saints Row.

Wil je meer weten over Red Faction: Guerrilla? Lees dan ook eens onze review!

Red Faction: Guerrilla is inmiddels verschenen op de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3.

  1.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    De Half-life actie is echt een must-buy!

  2.   
    LouisvanGaal's avatar

    Johnnyboy15nl schreef, "De Half-life actie is echt een must-buy!"

    zeker 🙂

  3.   
    JonsoN's avatar

    Ja maar waarom dan een Red faction banner bij dit bericht :’), terwijl half-life veel beter is dan red faction!! In alle opzichten! 🙄 (ben half-life gek)

  4.   
    StR1Ng's avatar

    Mooie actie als je het mij vraagt!

    Zo’n dingen kunnen we enkel maar toejuichen uiteraard! 🙂

  5.   
    Pimvanderlinde's avatar

    Half-Life geweldige game nu voor een leuke prijs mensen ! waard voor je geld.

  6.   
    GameAC's avatar

    Dat is wel heel weinig geld voor de beste FPS uit de historie van games.

  7.   
    Broodbeleg's avatar

    Kanye West meme:
    “There are other great game heroes, and we’re gonna let you play with them, but Gordon Freeman is THE BEST GAME HERO OF ALL TIME”

  8.   
    JonsoN's avatar

    Broodbeleg schreef, "Kanye West meme:
    “There are other great game heroes, and we’re gonna let you play with them, but Gordon Freeman is THE BEST GAME HERO OF ALL TIME”"

    Heeft ie dat gezegt?.. Da’s best wel vet..^^