Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Cities XL Launch Trailer

Cities XL is de nieuwste game van ontwikkelaar Monte Cristo. Deze ontwikkelaar is bekend om hun stimulatie games en Cities XL draait dan ook helemaal om het bouwen en beheren van een stad. Je kunt van wegen tot tunnels en van huizen tot wolkenkrabbers bouwen. Naast de singleplayer heeft het spel ook massive multiplayer online-elementen. Zo kun je lid worden van een planeet om daar je eigen stad te bouwen en vele andere gamers zullen op die planeet hetzelfde doen. Op het grafische gebied doet het spel het goed, maar Cities XL zal door de speciale engine ook op minder krachtige computers draaien.

Cities XL verschijnt 23 oktober voor de PC. Bekijk nu deze Launch Trailer.

  1.   
    Boxer's avatar

    wel een leuk spel

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Zulke games zijn wel tof, lekker stad bouwen en managen 🙂

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Ziet er cool uit. Ik hoop dat het niet te veel managen is enzo, daar ben ik vrij slecht in xD. Maar ik ga hem zeker even checken!

  4.   
    Boxer's avatar

    Daniël-Z schreef, "Ziet er cool uit. Ik hoop dat het niet te veel managen is enzo, daar ben ik vrij slecht in xD. Maar ik ga hem zeker even checken!"

    ik heb de beta gespeeld en als hij het zelfde is moet ik je teleur stellen, het is vrij veel managen (budget, handel, werkplekken, etc.)

  5.   
    LouisvanGaal's avatar

    nice game.. vooral3d is altijd mooi net echt:D

  6.   
    Austin's avatar

    Ze hebben de beelden aardig opgepoetst.
    Treinen en dergelijke zitten er (nog) niet in hij is niet zo 3D als de beelden je doen geloven.
    Ik heb de beta gespeeld tot het einde en ik kan je zeggen dat het zeer lastig is om een goede economie te maken en vervolgens te behouden, dit is dan vooral in multiplayer modus.
    Als je op een map zit zonder een bepaalde grondstof moet je deze uiteindelijk van een ander kopen, en de mensen die deze grondstof in overschot hebben vragen er vaak absurd hoge prijzen voor !

  7.   
    cookymonster's avatar

    Lijkt me leuk om zo’n stad te bouwen maar al dat managing pff daar begin ik niet aan hoor.