Boycotters Left 4 Dead 2 kappen ermee

Een groep mensen die een boycot waren begonnen tegen de snelle release van Left 4 Dead 2, zijn ermee gestopt. De groep was bang dat Left 4 Dead 1 te snel vergeten zou worden door ontwikkelaar Valve en ook hadden zij het idee dat Valve behoorlijk aan het uitmelken was met de franchise. Volgens de leider van de groep is het boycot opgeheven omdat de missie nu geslaagd is:

  “We have accomplished everything we can on our manifesto,We’ve been dealing with Valve ever since our group started, then we met them in-person and now we’re at the point of concluding our discussions. Our goal wasn’t to steer people away from L4D2, it was to get Valve’s attention and have them support original L4D. We succeeded and that’s where our mission ends; nothing more or less.”

Volgens de groep heeft Valve bewezen dat ze de originele Left 4 Dead niet vergeten zijn qua onder andere Downloadable Content. Hoe het ook zij, mensen die klaar zijn voor iets nieuws kunnen binnenkort met het vervolg aan de slag.


Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen nieuwe speciale geïnfecteerden, zoals de Charger, de Jockey en de Wandering Witch.

Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode en zelfs Scavenge Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Left 4 Dead 2 verschijnt op 17 november voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Broodbeleg's avatar

  Ben benieuwd met wat voor flut DLC ze naar CC komen. CC is echt geen zak aan. 🙁

 2.   
  Johnnyboy15nl's avatar

  Ik heb die groep alweer verlaten, maar ik hoop wel dat ze blijven komen met content en het blijven ondersteunen. :oops:, want uiteindelijk was dat mijn standpunt om de groep te steunen, zo dat was probleem een nu probleem twee: De prijzen die Steam rekent voor games hier in Europa is natuurlijk niet normaal, 1 dollar is geen 1 euro, volgens mij snappen ze het niet zo bij Valve, die Steam prijzen kloppen van geen kant. Dus ik raad mensen aan niet te kopen op Steam maar gewoon even goed te zoeken online bij webwinkels, scheelt je al snel een paar euro soms wel meer!

 3.   
  Maffia173's avatar

  Ik zit bij Yes-L4D2 XD
  En de Crash Course campaign is gaaf maar wel een beetje slap 😳

 4.   
  wajan7's avatar

  ik vond die groep nog all overdreven, kom op. 😕

 5.   
  LouisvanGaal's avatar

  ja alsnog

 6.   
  LXZ-76's avatar

  Ik vind het goed dat die groep valve wees op het niet verwaarlozen van L4d maar ik vindt wel dat er wat meer dlc naar de huidige L4D mag komen. En dan het liefst dat microsoft dr met haar vikken vanaf blijft zodat ze het gratis kunnen aanbieden.

 7.   
  Houserz's avatar

  Tjonge jonge…ZWAK

  als gamer boeit het toch geen moer wanneer of hoe snel iets uitkomt…als het beter is en vetter dan het vorige deel….wat is het probleem dan… :S

 8.   
  thomas2288's avatar

  @ houserz

  Het maakt niet uit wanneer een spel uitkomt, maar bij left 4 dead 2 vind ik het een beetje jammer dat je de volle 60 euro moet betalen voor een aantal nieuwe wapens ( alle melee doen dezelfde damage dus dat is 1 wapen ) en nieuwe special infected. de gameplay veranderd niet ( op 1 game mode na :/ )
  Het mocht van mij wel net als halo odst, niet de volle prijs.
  Er is meer verschil tussen halo3 en halo3 odst dan tussen l4d en l4d 2 …
  Maar alsnog een leuke game 😀