Colin McRae: DiRT 2 voorzien van unlock DLC op Xbox LIVE

Colin McRae: DiRT 2 is alweer een tijdje uit en Codemasters leek het nu wel een leuk idee om weer eens wat nieuwe downloadable content uit te brengen. Het is echter wel content voor luie mensen, want de zojuist verschenen DLC packs zorgen er alleen maar voor dat in-game content direct wordt vrijgespeeld.

Het Trust Fund Pack speelt direct 25 best-in-class World Tour voertuigen vrij, tien geheime voertuigen, 93 liveries en elke beschikbare upgrade op Pro en All Star niveau. Het Access All Areas Pack speelt elk World Tour event vrij en biedt exclusieve toegang tot X-Games events in Los Angeles, Londen en Tokio.

Beide packs kosten 400 Microsoft Points en worden later ook nog op het Europese PlayStation Network verwacht. Overigens is alle content ook gewoon vrij te spelen door goed je best te doen in de game.

Colin McRae: DiRT 2 logo

Colin McRae: DiRT 2 kent een verbeterde versie van de EGO-engine die we kennen uit het grafisch sterke GRID. Verwacht diverse off-road disciplines en sterke online spelmodi die DiRT 2 veel beter maken dan het origineel.

Lees ook eens onze racende review van Colin McRae: DiRT 2.

Colin McRae: DiRT 2 is verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo DS en PlayStation Portable. In december volgt nog een PC-versie, die gebruik maakt van DirectX 11.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    jeej wie betaald er nou voor gewoon een savegame? 😛

  2.   
    LouisvanGaal's avatar

    GamerGames schreef, "jeej wie betaald er nou voor gewoon een savegame? 😛 "

    HAHAH Jha inderdaad!!

  3.   
    blackhawk1's avatar

    zoiets kopen is hetzelfde als 60 euro in 1 seconde verknallen 😛

    GamerGames schreef, "jeej wie betaald er nou voor gewoon een savegame? 😛 "

    er zijn genoeg mensen die het doen kijk maar naar Burnout paradise

  4.   
    JonsoN's avatar

    Toch wel makkelijk 😀