Schrijver Saving Private Ryan bezig met World of Warcraft-film

World of Warcraft is in de gamewereld natuurlijk ontzettend groot, dus het is niet gek dat erg rote namen meewerken aan de film. Zo is Spider-man regisseur Sam Raimi aangetrokken voor het project en nu is bekend gemaakt dat de schrijver van oorlogsdrama Saving Private Ryan en The Patriot ook mee zal werken. Volgens Raimi is een grote naam ook zeer belangrijk vanwege de omvang van het verhaal:

    “We want to be really faithful to the game…to the Horde and the Alliance and the mythology that takes place in the game, and the archetypes that the game presents.โ€

    โ€œ I think we would try and find touchstones within the game to make it accurate and true and choose one or some of the lands that are portrayed in the game with as much accuracy and authenticity as possible.”

Binnenkort horen we ongetwijfeld meer over deze film die ergens in 2011 moet verschijnen.

  1.   
    Bremster's avatar

    Vind saving private ryan toch niet echt te vergelijken met wow, maar we zullen zien ๐Ÿ˜›

  2.   
    nuclearnemo's avatar

    Oke…zal mij benieuwen of dit weer een flop word (zoals zoveel game-films) of dat deze toch wel interresant word. Ik speel zelf geen WoW maar deze film lijkt me verder wel leuk…..word dus afwachten…

  3.   
    The Beaver's avatar

    een flop of een god?, we shall she ik zelf heb er wel de Volle vetrouwen in maar inderdaad als je naar Far cry Kijkt Man zelfst een Koe die Schijt was nog beter te zien dan die B-FILM,

  4.   
    Defqon's avatar

    Er zit een klein foutje in ;).

    World of Warcraft is in de gamewereld natuurlijk ontzettend groot, dus het is niet gek dat erg rote namen meewerken aan de film.

    Maar ben benieuw of het wat word!

  5.   
    WoKingNL's avatar

    Denk dat het wel goedkomt, blizzard laat het geen flop worden dat zou niet goed zijn voor hun franchise 8)

  6.   
    delta62's avatar

    Game films worden meestal flops, vooral die van Uwe Boll. Maar Saving pvt ryan vind ik altijd nog een van de beste films ooit. Dat komt niet door het verhaal alleen ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Sarge's avatar

    speelt Mel Gibson dan ook terug mee of wat ^^

  8.   
    FioranoJC's avatar

    Hoe zit het nou eigenlijk met de Halo film die ooit zou komen trouwens? Iemand meer informatie daarover?

  9.   
    Menyz0r's avatar

    hopelijk gaat ’t wel meer over Warcraft 3 ( verhaal van Arthas etc. ) , toch dikke shit ๐Ÿ˜›

  10.   
    JonsoN's avatar

    Laten we afwachten, in het eerste opzicht ben ik er wel positief bij, maar hoe ze in hemelsnaam een film willen maken over WoW.. Als ze het spel daarbij net zo verkrachten als de Serie van DragonballZ, ben ik een groot tegenstander!

  11.   
    Draketalon's avatar

    Vind saving private ryan toch niet echt te vergelijken met wow, maar we zullen zien

    Wat ze daarmee proberen te zeggen is dat Saving private Ryan een hele goede film was, zowel qua verhaal als qua uitwerking, en als dat soort mensen dan aan een (totaal) andere film gaan werken betekent dat iets goeds.

    Ik ben goed in Engels, maar ook in Wiskunde, twee totaal verschillende dingen maar toch ben ik er allebij goed in. Kan moeilijk zeggen jij ben goed in Wiskunde DUS ben je niet goed in Engels.

    On topic:

    Beeest ๐Ÿ˜›

  12.   
    JVB93's avatar

    This will be an epic failure.