Ratchet & Clank: A Crack in Time bereikt gouden status

Insomniac Games is nog steeds hard bezig om Ratchet & Clank: A Crack In Time in de herfst van dit jaar naar de PlayStation 3 te brengen. Mooie graphics en vrolijke actie staan weer centraal in de game en onlangs werd al duidelijk dat we zelfs op twee demo’s kunnen rekenen.

De game ligt in elk geval goed op schema, want Insomniac heeft laten weten dat de gouden status is bereikt. Het ontwikkelen is dus klaar en de game hoeft alleen nog geproduceerd en verscheept te worden. Nu nog even afwachten tot men gaat onthullen wanneer wij precies van dit nieuwe avontuur kunnen genieten.


Ratchet & Clank: A Crack in Time geeft antwoord op een aantal van de grootste vragen die fans van de franchise hebben. Ratchet ontdekt dat de kwade Dr. Nefarious achter de verdwijning van zijn trouwe robot Clank zit en hij gaat snel op zoek om zijn vriend te redden. Onderweg ontdekken zowel Ratchet als Clank de waarheid achter hun bestaan en wordt ook duidelijk wat hun ultieme lotsbestemming is. Terwijl het duo steeds dichter bij een hereniging komt, moeten ze zichzelf een belangrijk iets afvragen: ligt hun lot bij elkaar of is het tijd dat ze voor altijd zonder elkaar verder gaan. Verwacht verder weer prachtige graphics, zowel nieuwe als bekende slechteriken en veel nieuwe wapens en vaardigheden.

Ratchet & Clank: A Crack in Time verschijnt in de herfst voor de PlayStation 3.

  1.   
    Azzwanker's avatar

    Leverbaar vanaf
    28 oktober 2009

  2.   
    JokerDonny's avatar

    De release date voor Noord-Amerika is 27 oktober en voor Europa 30 oktober.

  3.   
    ChielB's avatar

    En zo hebben we al meerdere data. Er wordt ook nog over de eerste week van november gesproken in recente releaselijsten, dus momenteel is het nog enigszins onzeker. In elk geval is de kans wel groot dat het inderdaad eind oktober of begin november zal worden. 🙂

  4.   
    Azzwanker's avatar

    Ik zet mijn geld op 28 oktober.

    En 14 oktober heb ik Uncharted 2 binnen :$ 😛