Heeft Ubisoft nieuwe Prince of Persia in ontwikkeling?

Het lijkt erop dat Ubisoft een nieuwe Prince of Persia-game in de maak heeft. De bedenker van de reeks, Jordan Mechner, heeft namelijk een nieuw handelsmerk aangevraagd met de naam “Prince of Persia: The Forgotten Sands”. Tevens weet Marc-Antoine Senecal van Ubisoft in zijn CV te melden dat hij al sinds augustus dit jaar bezig is met het project.

Ubisoft zelf heeft nog niets laten weten. Of de nieuwe titel gelinkt kan worden aan Prince of Persia uit 2008 en of we dezelfde stijl kunnen verwachten is niet bekend. We kunnen volgend jaar in ieder geval eerst gaan genieten van de Prince of Persia-film, met Jake Gyllenhaal als de prins.

  1.   
    craz's avatar

    Ik hoop het! 8)

  2.   
    JonsoN's avatar

    Zou wel leuk zijn, het laatste deel was wel mooi, alleen qua vechtstijl was ie erg achteruit gegaan vergeleken met de delen daarvoor.. Hoop dat de fighting elements uit de eerdere delen er weer in voor komen, maar dan natuurlijk weer veel uitgebreider 🙂

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    Logisch dat er een nieuw deel weer eens koopt, van mij mogen ze doorgaan met het nieuwe stijltje en inderdaad iets meer diepgang met het vechten. 8)

  4.   
    delta62's avatar

    Het zal wel, aangezien er in Prince of Persia (ik heb hem voor de xbox 360) een achievement was ”to be continued…” 😉