Evan Wells: Naughty Dog ziet Uncharted graag op andere platformen

Evan Wells co-president van Naughty Dog heeft in een interview met The Examiner gezegd dat de ontwikkelaar de Uncharted-serie graag op andere platformen wilt zien. Omdat Uncharted het paradepaardje van Sony is lijkt de PlayStation Portable de beste kandidaat voor een nieuwe Uncharted-game. Wells gaf wel aan dat Naughty Dog zich op dit moment volledig op de PlayStation 3 richt.

Het precieze statement van Wells luidt als volgt:

    โ€œWeโ€™d love to see Uncharted grow beyond the PS3. It would be interesting to see what sort of changes to the design one would make for a portable system.โ€

Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op Uncharted: Drake’s Fortune, een ijzersterke PlayStation 3-titel uit 2007 die bol stond van actie en avontuur. Het vervolg draait om de 13e eeuwse ontdekkingsreiziger Marco Polo. In dit tweede deel wordt sterk de nadruk gelegd op het verhaal, een gameplay met stealth en een mechanisme waardoor je vrij kunt klimmen in de game.

Lees voor meer informatie over Uncharted 2: Among Thieves onze Gamescom-preview!

Uncharted 2: Among Thieves verschijnt 16 oktober voor de PlayStation 3.

  1.   
    Mv-Highway's avatar

    Ik vind het beter als PS3 exclusive.

    Ik denk dat de PSP gewoon niet krachtig genoeg is om een ‘Uncharted-waardige’ ervaring neer te zetten.
    Beter focussen ze zich volledig op deel 3

    ๐Ÿ˜‰

  2.   
    delta62's avatar

    Ze bedoelen gewoon dat er een uncharted voor de PSP komt ๐Ÿ™‚

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Dat vind ik dus weer zwaar KLOTE!!! ๐Ÿ˜ก Uncharted is een ps3 exclusive. Uncharted gaat om prachtige graphics gecombineerd emt ontzettend leuke gameplay. Dit kunnen ze niet op de PSP waar maken. Uncharted 2 is ontzettend snel na deel 1 gekomen naar mijn mening. Als ze nu gaan werken aan een PSP versie, dan zal dit vertraging opleveren voor het derde deel. Kijk maar naar Gran Turismo 5 die al tig keer is uitgesteld en is vertraagd omdat het team van PD tevens bezig is met een PSP versie van Gran Turismo. It’s all about money these days… ๐Ÿ™

  4.   
    brend5's avatar

    het zou wel leuk zijn maar ik hoeft het niet want uncharted moet je spelen met prachtige grahpics

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    PC? ๐Ÿ™„

  6.   
    Lashrom's avatar

    )GN(-Erik schreef, "PC? ๐Ÿ™„ "

    Dat al helemaal niet …

    ๐Ÿ˜‰

  7.   
    craz's avatar

    ps3 gek schreef, "Dat vind ik dus weer zwaar KLOTE!!! ๐Ÿ˜ก Uncharted is een ps3 exclusive. Uncharted gaat om prachtige graphics gecombineerd emt ontzettend leuke gameplay. Dit kunnen ze niet op de PSP waar maken. Uncharted 2 is ontzettend snel na deel 1 gekomen naar mijn mening. Als ze nu gaan werken aan een PSP versie, dan zal dit vertraging opleveren voor het derde deel. Kijk maar naar Gran Turismo 5 die al tig keer is uitgesteld en is vertraagd omdat het team van PD tevens bezig is met een PSP versie van Gran Turismo. It’s all about money these days… ๐Ÿ™ "

    Games maken doen ze ook alleen maar om winst te maken

  8.   
    JonsoN's avatar

    Op andere platformen,, PSP is ook van sony, dus ik denk niet dat het spel ooit op de xbox of pc uitkomt..:)

  9.   
    Serg1337's avatar

    Lashrom schreef, "

    ”)GN(-Erik” schreef, "PC? ๐Ÿ™„ "

    Dat al helemaal niet …

    ๐Ÿ˜‰ "

    en waarom niet? omdat uncharted 2 dan opeens geen ps3 exclusive word of omdat de game dan opeens teveel gedownload word? ๐Ÿ™„ van mij kan uncharted 2 wel op de pc verschijnen, een grote kans dat uncharted een graphic update krijgt voor betere graphics als die op de pc verschijnt..