PSP mini’s duurder dan iPhone-tegenhangers

Sinds kort is de PSP Go uit en dat betekent dat de PSP mini’s over een tijdje ook verkrijgbaar zijn. Mocht je zowel een PSP Go als een iPhone hebben, dan zal het waarschijnlijk goedkoper zijn om je games via de App Store van Apple te kopen. In Amerika is het namelijk zo dat games die zowel via de App Store als via de PlayStation Store te krijgen zijn, veel duurder zijn voor de PSP Go. De exacte Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend, maar de kans is groot dat dit in Nederland ook zo zal zijn. Een vergelijking van de prijzen, die afkomstig is van gadgetwebsite Gizmodo, kun je hieronder zien.

  1.   
    Overload14's avatar

    maar de iphone is dan wel weer duurden dan een PSP ๐Ÿ˜›

  2.   
    ffrraannkk22's avatar

    wie is er nou zo gek om $10 voor tetris te betalen? ๐Ÿ˜•

  3.   
    Darkknight's avatar

    ”ffrraannkk22″ schreef, "wie is er nou zo gek om $10 voor tetris te betalen? ๐Ÿ˜• "

    dat zal ons nog verbazen hoeveel

  4.   
    R1chardTM's avatar

    ”Overload14″ schreef, "maar de iphone is dan wel weer duurden dan een PSP :P"

    Je kunt deze games ook op een iPod Touch spelen en die is weer goedkoper dan een PSP. Ook biedt een iPhone natuurlijk veel meer verschillende features dan een PSP. ๐Ÿ˜‰

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik vindt tot de N-gage een beetje wordt achtergelaten net of het niet bestaat. Het gaat altijd tussen Apple met hun Ihpone en Sony met hun Psp. N-gage heeft net zo goed Tetris en die kost 6 euro nog ver onder de prijs van de Psp en weer 1 euro duurder als de Ihpone. Er zijn totaal al 19 modellen wat de N-gage ondersteunen. Dat zijn er heel wat meer als de Iphone en Psp.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ik vindt tot de N-gage een beetje wordt achtergelaten net of het niet bestaat. Het gaat altijd tussen Apple met hun Ihpone en Sony met hun Psp. N-gage heeft net zo goed Tetris en die kost 6 euro nog ver onder de prijs van de Psp en weer 1 euro duurder als de Ihpone. Er zijn totaal al 19 modellen wat de N-gage ondersteunen. Dat zijn er heel wat meer als de Iphone en Psp. "

    De N-gage is ook al erg oud daar word al een hele tijd niks meer mee gedaan, de spellen kan je ook al een hele tijd niet meer kopen in de winkel.

    Er was ook dacht keer in nieuwsbericht hier ook of tweakers dat nokia toegaf dat N-gage geflopt was of hoe ook heet

  7.   
    NiSh's avatar

    Ten eerste de psp go is net nieuw en de mini’s bestaan ook pas net dus het begint allemaal wat duurder ๐Ÿ™‚

    Ten tweede de psp go kan betere graphics leveren dan een ipod touch / iphone of ze dat doen weet ik niet ik heb zelf geen psp ๐Ÿ™‚

    ten derde de psp go speelt toch net even wat lekkerder dan een ipod touch / iphone

  8.   
    Mv-Highway's avatar

    NiSh schreef, "
    ten derde de psp go speelt toch net even wat lekkerder dan een ipod touch / iphone"

    Dat valt nog te bezien..
    De iPhone en iPod Touch hebben een touch screen en tilt funtie, terwijl de PSP Go het moet doen met het kleine sticky, die ik persoonlijk niet erg fijn vind

    ๐Ÿ˜‰

  9.   
    DeAdSeYe's avatar

    C-Boy schreef, "

    ”DeAdSeYe” schreef, "Ik vindt tot de N-gage een beetje wordt achtergelaten net of het niet bestaat. Het gaat altijd tussen Apple met hun Ihpone en Sony met hun Psp. N-gage heeft net zo goed Tetris en die kost 6 euro nog ver onder de prijs van de Psp en weer 1 euro duurder als de Ihpone. Er zijn totaal al 19 modellen wat de N-gage ondersteunen. Dat zijn er heel wat meer als de Iphone en Psp. "

    De N-gage is ook al erg oud daar word al een hele tijd niks meer mee gedaan, de spellen kan je ook al een hele tijd niet meer kopen in de winkel.

    Er was ook dacht keer in nieuwsbericht hier ook of tweakers dat nokia toegaf dat N-gage geflopt was of hoe ook heet"

    Waar jij het over hebt is de N-gage telefoon zelf. Tegenwoordig zit de N-gage software bijna op elke nieuwe telefoon. Daar kan jij de games net zogoed van downloaden zoals PSN. En tot het heel lang niet meer up to date is is ook niet waar want er blijven nieuwe games erbij komen. ๐Ÿ˜‰