Nicolas Doucet: Eight Days en The Getaway 3 nog steeds in productie

Het is al meer dan een jaar geleden dat Sony bekend wist te maken dat Eight Days en The Getaway 3 waren gecancelled. Dit was voor velen onder ons een grote teleurstelling en er werd al gauw gehoopt dat deze projecten toch nog nieuw leven werden ingeblazen. Zo mochten er eind vorig jaar zelfs nog nieuwe beelden verschijnen van Eight Days.

Vandaag mag het er daarentegen op lijken dat we toch nog mogen uitkijken naar deze games, aangezien Nicolas Doucet, projectleider van de in London gevestigde Sony-ontwikkelstudio, in een interview heeft laten weten dat zowel Eight Days als The Getaway 3 nog steeds in productie zijn en dat deze ten tijde van de ‘annulering’ voor zo’n 50% waren afgerond.

Volgens de beste man zijn de projecten indertijd naar de kant geschoven om simpelweg meer tijd te kunnen besteden aan onder andere Singstar en EyeToy. Verdere informatie werd er helaas niet gegeven, maar het is in ieder geval een feit dat beide games uiteindelijk in onze consoles zullen belanden.

  1.   
    XTR17's avatar

    The Getaway 3 zal ik zeker eens een kans geven ๐Ÿ˜€

  2.   
    JonsoN's avatar

    Eight days ziet er erg veelbelovend uit! Ik ben heel blij dat ie toch nog uit gaat komen ๐Ÿ˜€

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Lijken me allebei erg goede games. De trailers zagen er daarnaast ook erg mooi uit, maar er is misschien wel een minpunt aan. Deze games zijn al lang in productie. Nu maar hopen dat de game grafisch niet achterloopt net als de tussenfilmpjes in Brothers in Arms. ๐Ÿ˜ณ We’ll see!

  4.   
    nurie's avatar

    als ze slim zijn porte ze nog wat oude games naar de psp en geven ze de psp een sicknes load aan mini games (like the apple)

  5.   
    Xtremie's avatar

    Hier word ik nou ontzettend blij van ๐Ÿ˜†

  6.   
    t453160's avatar

    getaway 3 is de enigste game die ik wil ik zou tot londen te voet gaan ๐Ÿ™„

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    gateway 3 zou ik wel willen proberen dat andere spel eight days ken ik helemaal niet