Capcom toont eerste screenshots Super Street Fighter IV

Gisteren konden we al onthullen dat Capcom aankomende lente Super Street Fighter IV op de markt zal gaan brengen. Vandaag heeft de uitgever de eerste screenshots van dit vechtspel vrijgegeven. Super Street Fighter IV is een aangepaste versie van Street Fighter IV en op de acht nieuwe plaatjes is de speciale grafische stijl van deze voorganger dan ook goed te herkennen.


Super Street Fighter IV is een volledig aangepaste versie van Street Fighter IV en verschijnt als standalone game. De personages zijn in deze Super-uitvoering opnieuw gebalanceerd en beschikken zelfs over twee Ultra’s. Daarnaast speelt het verhaal zich ongeveer een jaar na Street Fighter IV af, zodat acht nieuwe personages geïntroduceerd kunnen worden.

Verder heeft men nog diverse tweaks en upgrades doorgevoerd, gebaseerd op feedback van de community. Zo is de online multiplayer verbeterd en houden we voorzichtig rekening met een soort lobby-systeem om je potjes knokken online te regelen. Super Street Fighter IV beschikt uiteraard nog steeds over de bekende, artistieke uitstraling met stijlvolle graphics.

Super Street Fighter IV verschijnt in de lente van 2010 voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren