FIFA 10 krijgt update rond de launch

FIFA 10 ligt eind deze week in de winkels en eerder deze maand werd de game al voorzien van een demo. Producer David Rutter heeft laten weten dat de demo na twee weken al de meest populaire EA-demo ooit is gebleken, in vergelijking met de eerste twee weken van andere EA-demo’s.

Rutter liet daarnaast weten dat de game rond de launch al meteen van een update voorzien zal worden. De update verschijnt naar verwachting op 2 oktober voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en voert nog wat extra tweaks toe. Zo wordt het nauwkeurig schieten van afstand, het nemen van strafschoppen, hoekschoppen en de balans van de professionele moeilijkheidsgraad verbeterd.

PC-gamers kunnen uiteraard even de demo downloaden om te zien of FIFA 10 bevalt.

FIFA 10 bouwt verder op de succesvolle formule van FIFA 09. In dit nieuwe deel is de AI van keepers aangepakt, waardoor je doelman nog beter op schoten moet reageren, en verder kennen ook je medespelers een betere intelligentie, wat goed samenspel moet bevorderen. Een andere nieuwe functie voor de next-gen versies (Xbox 360 en PlayStation 3) is de mogelijkheid om 360-graden te dribbelen. Dit moet voor nog meer balgevoel en realisme zorgen.

FIFA 10 verschijnt 1 oktober voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo DS en als mobile game.

  1.   
    Th3 Click3r's avatar

    hadden ze eerder mee moeten komen…

  2.   
    delta62's avatar

    Tja, slordig…

  3.   
    viceroy's avatar

    tja.. Geen tweaks voor de PC bestuuring!?!?

  4.   
    ChielB's avatar

    Th3 Click3r schreef, "hadden ze eerder mee moeten komen…"

    Lijkt me toch alleen maar een goede zaak dat ze direct alle community feedback gebruiken op basis van de demo. Zoiets kan je nauwelijks vooraf op zo’n grote schaal immers testen.

  5.   
    Mrn.'s avatar

    ChielB schreef, "

    ”Th3 Click3r” schreef, "hadden ze eerder mee moeten komen…"

    Lijkt me toch alleen maar een goede zaak dat ze direct alle community feedback gebruiken op basis van de demo. Zoiets kan je nauwelijks vooraf op zo’n grote schaal immers testen."

    Ben het helemaal met je eens ChielB, ik vind het juist best wel netjes dat ze meteen een update beschikbaar stellen voor verbetering van de game.

  6.   
    lazylen's avatar

    idd, hij ligt morgen bij mij op de mat en ben benieuwd. De demo speelde lekker, maar overtuigde mij niet volledig. Logisch, want uit een paar losse wedstrijdjes kan je niet zo veel halen. Ben benieuwd naar de managermode en de Be a pro.

  7.   
    blackhawk1's avatar

    ik kwam vandaag toevallig in de stad en zag hem al bij de media markt voor 55 euro (ps 3 ) gelijk gekocht dus 8)