Multiplayer details Dead Rising 2 bekend

We weten inmiddels wel dat we in Dead Rising 2 met rolstoelen kunnen gooien, met gok-apparaten, met knuppels kunnen rammen, met een eland-helm een menigte zombies kunnen doorboren en noem het maar op. Nu zijn er details bekend gemaakt over de multiplayer van de game.

    “Jumping into giant hamster balls and mowing down the undead; seeing who can place the most drill buckets on zombies’ heads” and “taking to the arena on a motorbike with chainsaws for handlebars”.

In Dead Rising 2 kun je met maximaal 4 spelers online afslachten. Een leuke modus is dat je in een gigantische hamster bal kan rondrennen en daarmee dus zombies kan overrijden. Een andere feature is met een motor door een arena scheuren. Je hebt echter hele fijne kettingzagen aan je stuur zitten, waardoor letterlijk koppen worden gesneld, of rompen, of benen. Gebruik je fantasie.

Een derde optie in de online functie van Dead Rising 2 is de ‘Fight Dirty’. Je kunt daarin wat aanklooien met de score van je tegenstanders. Ik vraag me wel af of je dan geband kunt worden als cheater.

Dead Rising 2 is het vervolg op het eerste deel van de zombiekiller Dead Rising. De dodelijk zombieziekte woekert jaren na de gebeurtenissen in Williamette nog steeds over de wereld en we volgen in Dead Rising 2 dan ook de strijd van Chuck tegen duizenden zombies in het fictieve Fortune City. In deze strijd zal onze protagonist de beschikking hebben over talloze nieuwe wapens zoals supersized dobbelstenen, reclameborden, motors en ander potentieel moordgereedschap uit de omgeving van Fortune City.

Dead Rising 2 zal in 2010 verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

  1.   
    Sarge's avatar

    Hahaha, dat rondlopen in die bol lijkt me echt gieren 😆

  2.   
    Kolomos's avatar

    Zombies neermaaien voor iemand anders zijn ogen hehe, komisch!

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Wel nice dat hij in tegenstelling tot deel 1 wel op de PC uit komt 😛 Dus misschien ga ik hem nog wel ff checken, want 3rd person games zijn altijd wel leuk 🙂