Left 4 Dead DLC Crash Course verschijnt 29 september

Hoewel Left 4 Dead 2 is aangekondigd en ook voor enige commotie zorgt binnen de fanatieke community, zal Valve voorlopig niet stoppen met het ondersteunen van de originele Left 4 Dead. Dat bleek eerder al toen men liet weten in september een nieuw pakket met downloadable content (DLC) uit te brengen en vandaag heeft men onthuld dat de nieuwe content op 29 september zal verschijnen voor de PC en Xbox 360.

De DLC heet Crash Course en voegt een nieuwe campaign en survival maps toe aan de game. Deze campaign vult het gat op tussen de No Mercy campaign en het begin van Death Toll. Crash Course zal geheel gratis zijn voor PC-gamers. Op de Xbox 360 kost deze extra content straks 560 Microsoft Points.

Left 4 Dead is een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal staan. In de game neem je het met een groep van vier ‘survivors’ (overlevenden) op tegen de ‘infected’, zombies in allerlei soorten en maten variërend van de massale Horde tot de ijzersterke Tank of verrassend dodelijke Witch.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze review.

Left 4 Dead is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Deadstriker's avatar

  Kan niet wachten tot ik de map kan spelen. 🙂

 2.   
  Rock-in's avatar

  Cool, ik speel het spel sinds kort en ik vind het een van de beste MP spellen die ik ooit gespeeld heb. Alleen TF2 en misschien nog 1a2spellen die L4D kunnen tippen. Je word namelijk gedwongen tot Co-Op. 🙂

 3.   
  Broodbeleg's avatar

  ^True, totdat je bij die ragequitters komt, dan is leuker om in je eentje te overleven dan dat je bij elkaar blijft. 😛

 4.   
  matdriks's avatar

  nice, nu heb ik weer zin in L4D.
  Werd een beetje makkelijk met me mates.