Left 4 Dead 2 demo onderweg

Het immens populaire Left 4 Dead krijgt zoals jullie allemaal weten binnenkort een vervolg. Omdat dit tweede deel zo snel volgt op het eerste deel zijn veel mensen sceptisch of de game genoeg verandering zal bieden. Dit kunnen we binnenkort zelf testen want er is een demo onderweg.

De demo moet op 27 oktober aanstaande verschijnen en hoewel er geen specifieke platformen genoemd zijn, is het de verwachting dat de demo als eerste zal verschijnen op de Xbox 360 en de PC, zoals dat ook het geval is met de uiteindelijke release. Wat er in de demo te spelen zal zijn is nog niet helemaal bekend, maar duidelijk is wel dat het een multiplayer-demo zal zijn.

Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen nieuwe speciale geïnfecteerden, zoals de Charger, de Jockey en de Wandering Witch.

Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Left 4 Dead 2 verschijnt op 17 november voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Toen ik wat ging zoeken naar L4D (2) dacht ik van, goh misschien als hij uit komt ga ik hem wel kopen want hij is wel leuk.

 2.   
  Broodbeleg's avatar

  Ik ben heel erg skeptisch over L4D2. Vind het meer een uitbreiding dan een heel nieuw spel. Maar toch, me maten kopen ‘m en dan kan ik niet achterblijven. Zonder mij gaan ze zeker weten dood. 😛

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  Zo voel ik me ook met COD5 zombie-mod.

 4.   
  gragon3's avatar

  ik wil mijne nieuwe pc hebbe! xD dan kan ik ook L4D2 doen 😀

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Komt de demo ook op gamersnet? of alleen op Steam? 🙄

 6.   
  JVB93's avatar

  En is er al een datum vastgelegd?
  EDIT: stom van mezelf, had het bericht niet zo goed gelezen :p

 7.   
  Broodbeleg's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Komt de demo ook op gamersnet? of alleen op Steam? 🙄 "

  Zal ongetwijfeld een steam only demo worden. De vorige keer was het zelfs zo erg dat als je gepre-orderd had dat je dan eerder kon spelen. Dus houd je hart maar vast.

  “As stated by Chet in the interview at Planethalflife: Pre-purchasers will get to play the demo “one week earlier” “

 8.   
  delta62's avatar

  Nice, lijkt mij echt leuk. Ik vond L4D al vet gaaf!

 9.   
  Xposer's avatar

  Maar ik neem aan dat ze niet 27 oktober bedoelen maar 27 spertember want anders is de game al uit en dan moet de demo nog komen:D

 10.   
  b00m666's avatar

  ik weet waarom ze de demo op 28 oktober release ….. net 3 dagen voor halloween XD