Patch uitgebracht voor PC-versie Batman: Arkham Asylum

Nadat we vanmorgen al goed nieuws hadden over de verkoopcijfers van Batman: Arkham Asylum, is er nu weer iets te melden omtrent het nieuwste Batman-avontuur. Er is zojuist namelijk een patch uitgebracht voor de PC-versie van de game.

De patch, versie 1.1, is 270MB groot en onder andere hier te downloaden. Er is vooralsnog niets bekendgemaakt over de precieze inhoud van de patch, maar reken in elk geval op de nodige tweaks en weggewerkte bugs.


Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Lees meer over Batman: Arkham Asylum in onze review!

Batman: Arkham Asylum is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Zeker ook een nieuwe beveiliging zodat hackers (illegale downloaders) hem niet kunnen gebruiken.

 2.   
  game_expert's avatar

  Alfa_Warrior schreef, "Zeker ook een nieuwe beveiliging zodat hackers (illegale downloaders) hem niet kunnen gebruiken."

  Goede zaak ! 😉

 3.   
  delta62's avatar

  Komt dat map pack eigenlijk ook voor de PC?

 4.   
  Jonah's avatar

  ”delta62″ schreef, "Komt dat map pack eigenlijk ook voor de PC?"

  Rocksteady heeft eerder bevestigd dat alle platformen voorzien zouden worden van twee gratis pakketten. De eerste van die twee is Insane Night, die op dit moment al uitgebracht is. Het tweede pakket verschijnt ‘binnenkort’.