Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Empire: Total War Warpath Campaign Trailer

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze strategische review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC. In deze nieuwe trailer staat de onlangs onthulde add-on Warpath centraal. Warpath voegt een nieuwe campaign toe met 20 missies, vijf nieuwe facties, veel nieuwe units en extra mappen voor de multiplayer. Deze add-on zal ergens in oktober uitgebracht worden en voor €6,99 te downloaden zijn via Steam.

 1.   
  Mandamo's avatar

  Gimme! 😀

 2.   
  Boxer's avatar

  doet me denke aan de America Campaing voor Medieval II

 3.   
  The Beaver's avatar

  Zieke shit, 😆

 4.   
  Tollos's avatar

  Supervet

 5.   
  Ivvo's avatar

  Deze ga ik zeker halen 😆