Empire: Total War krijgt Warpath add-on in oktober

Ondanks dat Napoleon: Total War is aangekondigd, zal ontwikkelaar Creative Assembly zeker niet stoppen met de ondersteuning voor Empire: Total War. Morgen verschijnt patch 1.4 voor de game en vandaag is bekendgemaakt dat er ook nog een nieuwe add-on wordt uitgebracht.

SEGA heeft namelijk onthuld dat de game in oktober een downloadable add-on genaamd Warpath krijgt. De add-on verschijnt op Steam en is te downloaden tegen een vergoeding van €6,99. Warpath introduceert een Noord-Amerikaanse campaign en brengt vijf nieuwe facties naar het speelveld: Iroquois, Huron, Plains, Pueblo en Cherokee. Deze facties hebben een nieuwe tech-tree om te verkennen, nieuwe units en nemen het op tegen de Europese vijanden. Alle nieuwe facties zijn ook in de multiplayer speelbaar.

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze strategische review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC.

  1.   
    Ivvo's avatar

    Mooi, een nieuw soort campaign lijkt me leuk voor de afwisseling 🙂

  2.   
    nurie's avatar

    ik heb weer 7 euro minder