Eerste details Dawn of War II: Chaos Rising opgedoken

Afgelopen weekend werd al onthuld dat de strategische game Warhammer 40.000: Dawn of War II een uitbreiding zal krijgen, genaamd Dawn of War II: Chaos Rising, en vandaag zijn de eerste details van deze uitbreiding naar buiten gebracht.

Dawn of War II: Chaos Rising moet ergens in de lente van 2010 verschijnen en is een standalone expansion, dus je hoeft de originele game niet te hebben om Chaos Rising te kunnen spelen. In Chaos Rising staat de strijd tussen de Chaos Space Marines en de Blood Ravens centraal, wat tot uiting komt in een campaign van 20 missies.

De level cap gaat in deze uitbreiding omhoog naar 30 en er is meer ‘loot’ om te bemachtigen. Blood Ravens kunnen zelfs Chaos-wapens gebruiken, al heeft dit wel “stevige consequenties”. Daarnaast is de multiplayer onder handen genomen en zijn de Chaos Space Marines een speelbare factie. De bestaande Ork, Eldar, Tyranid en Space Marines zijn voorzien van nieuwe units en er zijn diverse nieuwe mappen om te verkennen.

Warhammer 40.000: Dawn of War II logo

Dawn of War II: Chaos Rising is een standalone expansion op Warhammer 40.000: Dawn of War II, dus je hoeft de originele game niet te hebben om Chaos Rising te kunnen spelen. In Chaos Rising staat de strijd tussen de Chaos Space Marines en de Blood Ravens centraal, wat tot uiting komt in een campaign van 20 missies. De level cap gaat in deze uitbreiding omhoog naar 30 en er is meer ‘loot’ om te bemachtigen. Blood Ravens kunnen zelfs Chaos-wapens gebruiken, al heeft dit wel “stevige consequenties”. Daarnaast is de multiplayer onder handen genomen en zijn de Chaos Space Marines een speelbare factie. De bestaande Ork, Eldar, Tyranid en Space Marines zijn voorzien van nieuwe units en er zijn diverse nieuwe mappen om te verkennen.

Lees alles over Warhammer 40.000: Dawn of War II in onze review.

Warhammer 40.000: Dawn of War II is verschenen voor de PC. In de lente van 2010 verschijnt nog een standalone uitbreiding, genaamd Dawn of War II: Chaos Rising.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren