Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising – Fog of War Trailer

Na het verschijnen van Operation Flashpoint: Cold War Crisis, begon de ontwikkelaar van die game, Bohemia Interactive Studios, aan het directe vervolg. Door onenigheid stopte deze ontwikkelaar met het project, terwijl uitgever Codemasters de rechten op de naam hield. Die gaf vervolgens een ander team de opdracht een Operation Flashpoint 2 te maken. Het doel is evenwel hetzelfde: opnieuw de beste militaire simulator maken.

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising komt 8 oktober uit voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360. Bekijk nu deze Fog of War Trailer.

  1.   
    Codename_black's avatar

    Ik moet toegeven dat op bepaalde punten Ofp 2 dragons rising veel beter is dan ArmA II.
    onderandere de hittesensoren en het licht, maar het lijkt me meer wat lijken op een schooter zoals Call of duty ipv een oorlogs simulatie.
    ik kan het niet zeggen dat het een schooter is omdat ik het niet gespeelt heb maar het heeft er wel veel van weg.
    En dan erbij dat de makers van ArmA II veel evaring hebben met dit soort games en zelf trainings versies voor het leger gemaakt heeft VBS 2

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Hij ziet er zeker wel mooi uit.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Codename_black schreef, "Ik moet toegeven dat op bepaalde punten Ofp 2 dragons rising veel beter is dan ArmA II.
    onderandere de hittesensoren en het licht, maar het lijkt me meer wat lijken op een schooter zoals Call of duty ipv een oorlogs simulatie.
    ik kan het niet zeggen dat het een schooter is omdat ik het niet gespeelt heb maar het heeft er wel veel van weg.
    En dan erbij dat de makers van ArmA II veel evaring hebben met dit soort games en zelf trainings versies voor het leger gemaakt heeft VBS 2"

    Dat kan mischien wel kloppen maar bij Ofp 1 is ook gemaakte door Bohemia interactive in samenwerking met Codemaster. Daarna zijn ze uit elkaar gegaan en is Bohemia interactive op zich zelf begonnen en toen is Arma (Armed Assault) ontstaan. En VBS (Virtual Battlespace) staat eigelijk een beetje los van die 2 games omdat je als gewone gamer niet echt snel aan een exemplaar komt. En in mijn ogen komt Ofp2 gewoon beter uit de kast als bij Arma 2 want daar heb ik gewoon het gevoel tot het een afgeraffelde game is en niet echt veel vernieuwing is tegenover deel 1. En deze game valt gewoon onder de catagorie shooter maar ook onder simulatie omdat het toch 1 van de realistisch game is wat er ooit is gemaakt.

  4.   
    Hitman047's avatar

    Ik wil hem nu! 😥

  5.   
    nickykolkie's avatar

    zo veel zin in

  6.   
    Armani's avatar

    één van de beste shooters 😀

  7.   
    -050- Critical's avatar

    hebben hebben hebben hebben

  8.   
    AsoDave's avatar

    In engeland besteld.. voor 33 eurotjes 😉 me happy 😆

  9.   
    Darkknight's avatar

    schitterende sniper maps man

  10.   
    delta62's avatar

    Mooi hoor, maar ik ga toch voor cod MW 2.

  11.   
    Jarek's avatar

    Ziet er wel grappig uit , ik wacht toch even wat reviews af voor de zekerheid 😀

  12.   
    matthijs_c's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Dat kan mischien wel kloppen maar bij Ofp 1 is ook gemaakte door Bohemia interactive in samenwerking met Codemaster. Daarna zijn ze uit elkaar gegaan en is Bohemia interactive op zich zelf begonnen en toen is Arma (Armed Assault) ontstaan. En VBS (Virtual Battlespace) staat eigelijk een beetje los van die 2 games omdat je als gewone gamer niet echt snel aan een exemplaar komt. (…)
    "

    ArmA is niet ontstaan, maar een directe doorontwikkeling van de Real Virtuality engine van OFP1. Codemasters is enkel en alleen eigenaar van de naam Operation Flashpoint.

    Zie artikel op Gamesindustry.biz:
    http://www.gamesindustry.biz/articles/bohemia-objects-to-codemasters-operation-flashpoint-marketing

    Zie ook het persbericht BI Studio:
    http://www.bistudio.com/bi-press-releases/the-name-game-codemasters-marketing-of-new-ofp-creates-confusion-provokes-protest-4_en.html

    Een VBS2 variant zonder AAR of Instructor’s Interface (VBS2 JCOVE) kun je met wat zoekwerk makkelijk vinden in het illegale circuit. Uiteraard verboden, dus dat raad ik je af. ALs je het wel zou doen, dan zou je zien dat VBS2 in bijna alles sprekend lijkt op ArmA. Het staat er zeker niet ver vanaf.

    Zie ook dit artikel op de site van de makers:
    http://community.bistudio.com/wiki/Real_Virtuality