Bethesda geeft gratis Xbox 360-thema weg aan Fallout 3-fans

Ben jij een groot Fallout 3-fan en heb je alle DLC’s voor de Xbox 360 gekocht? Dan staat jou een verrassing te wachten! Vanaf 1 oktober zal Bethesda namelijk gratis een Fallout 3 Xbox 360 thema weggeven. Hiermee willen ze alle gamers bedanken voor hun steun en toeverlaat.

Om mee te dingen moet je wel vóór 22 september alle DLC’s gekocht hebben, van Operation Anchorage tot Mothership Zeta. Koop je liever geen Fallout 3 en/of de bijbehorende DLC’s, maar wil je wel graag het thema? Vanaf 1 oktober kun je het thema voor 240 Microsoft Points bemachtigen.

Fallout 3 logo

Dit langverwachte vervolg draait op een verbeterde versie van de Oblivion engine, maar Bethseda voegde hieraan toe dat de third-person view aanzienlijk verbeterd zal worden gezien de negatieve feedback over dit aspect van de begeerde role-playing game. Het verhaal van Fallout 3 begint met je geboorte en de dood van je moeder in een ziekenhuis. Dit is het moment waar je bij een DNA analist je eigen character kan creëren.

Het vechtsysteem van Fallout 3 wordt de Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.) genoemd. Je kan vijanden neerhalen in real-time uit een first-person perspectief, maar het leuke van het V.A.T.S. systeem is dat je de tijd kan pauzeren om zo een doelwit naar vrije wil te selecteren. Het gebruik hiervan wordt echter wel beperkt door action points, maar deze zullen doorgaans de gevechten weer aangevuld worden. Als je het niet zo hebt op het levend villen van vijanden, garandeert Bethseda dat je ook door de levels kan heen worstelen door onopvallend en stil te werk te gaan. Het schijnt ook dat het voeren van conversaties je een heel eind op weg kan helpen om de gebieden zonder kleerscheuren te doorkruisen.

Vijanden kunnen je op precies dezelfde wijze aanvallen met het targeting systeem, dus het is mogelijk om op verschillende plaatsen op je lichaam geraakt te worden. Om deze gevechten overzichtelijk te laten verlopen is er een nieuw gezondheidsysteem, eveneens als een duidelijk radiatiesysteem. Deze laatste is een zeer praktische optie om de besmetting van water en voedsel aan te tonen vooraleer je dit nuttigt. Het Karma systeem zal wederom volop aanwezig zijn en er zijn ongeveer 9 tot 12 mogelijke eindes gebaseerd op jouw acties.

Lees meer over Fallout 3 in onze uitgebreide review.

Fallout 3 is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  NoFearz's avatar

  Dan toch niet echt gratis in mijn ogen.

 2.   
  nurie's avatar

  support van games is altijd goed, en ik zou dit soort dingen vaker willen zien. en meer, zeker als het van deze online dingetjes zijn, zouden ze groter moeten worden om niet betaalende gedachte te laten verandere.

  beste tegen hackers is geen superieur laser alarm systeem, maar oldskole fette games met heavy communities 🙂 me likes you berthesda

 3.   
  nickykolkie's avatar

  Fallout im lovin it 😛

 4.   
  /DareDevil's avatar

  Sweet ik heb eergisteren Mothership Zeta gehaald voor mij dus de laatste:D

 5.   
  Alias's avatar

  Ik heb alles van Fallout 3 alleen voor de PC maar ik heb wel een 360, vind wel dat ze me dan niet mogen overslaan. 🙁

 6.   
  Nn3m3s1sS's avatar

  Super initiatief! Bethesda rulez!!

 7.   
  midnightcraig's avatar

  hoop dat deze theme inbegrepen zit bijde goty editie