PS3-versie Star Ocean: The Last Hope duikt weer op

Het gerucht was er eerder dit jaar al dat de Xbox 360-exclusive Star Ocean: The Last Hope naar de PlayStation 3 gaat komen en nu duikt het gerucht weer op.

Volgens de mensen van Siliconera komt er een speciale versie van de game uit voor de PlayStation 3, genaamd Star Ocean: The Last Hope International. Deze versie zou over zowel de Japanse als Engelse audio beschikken en daarnaast voorzien worden van enkele kleine verbeteringen. Op 4 februari van het nieuwe jaar zou deze vernieuwde versie in Japan moeten verschijnen.

Hoewel het nog altijd een gerucht is, lijkt de kans steeds groter te worden dat PlayStation 3-gamers volgend jaar ook met Star Ocean: The Last Hope aan de slag kunnen.


Star Ocean: The Last Hope is alweer het vijfde deel in de Star Ocean-serie. Het verhaal in dit deel speelt zich voor alle andere games af en dit keer maak je jezelf ut de voeten met de hoofdpersoon Edge Maverick. Het spel biedt enkele nieuwe features. Zo kun je nu je eigen ruimteschip besturen en kun je nu met maximaal vier teamleden tegelijk vechten. Volgens ontwikkelaar tri-Ace is het gevoel dat het verhaal zich in de ruimte afspeelt nog beter uitgewerkt dan in alle voorgaande delen.

Meer weten over Star Ocean: The Last Hope? Lees dan onze review.

Star Ocean: The Last Hope is verschenen voor de Xbox 360. Een PlayStation 3-versie lijkt ook in ontwikkeling te zijn.

  1.   
    GameAC's avatar

    Was een bout game

  2.   
    Ika Q's avatar

    Huppa weer een exclusive minder 😛