Batman: Arkham Asylum krijgt donderdag gratis Insane Night Map Pack

Wij waren al ontzettend te spreken over Batman: Arkham Asylum in onze review en voor alle andere liefhebbers is er goed nieuws, want er komt deze week nieuwe content uit voor de game.

Eidos Interactive en Warner Bros. hebben aangekondigd dat aanstaande donderdag, 17 september, het Insane Night Map Pack wordt uitgebracht en geheel gratis te downloaden zal zijn via Xbox LIVE, de PlayStation Store en Games for Windows LIVE Marketplace. In het Map Pack zitten twee nieuwe Challenge Maps, te weten de Totally Insane FreeFlow Combat map en de Nocturnal Hunter Invisible Predator map.


Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Lees meer over Batman: Arkham Asylum in onze review!

Batman: Arkham Asylum is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie zal op 18 september in de schappen liggen.

 1.   
  nurie's avatar

  dat is pas echt fan support, want dat betekend dat ze Playstation en Microsoft hebben betaald dus met verlies om een deel game vrij te geven,

 2.   
  AspireKill_'s avatar

  AWESOME ๐Ÿ˜›
  Ze geven wel lekker veel extra’s in Batman: Arkham Asylum ๐Ÿ˜†

 3.   
  delta62's avatar

  Nice!

 4.   
  M@tthijs's avatar

  nurie schreef, "dat is pas echt fan support, want dat betekend dat ze Playstation en Microsoft hebben betaald dus met verlies om een deel game vrij te geven,"

  Waarom zouden ze Sony (Playstation is geen bedrijf ๐Ÿ™„ ) en Microsoft betaald hebben? Het is gewoon gratis DLC en ik denk echt niet dat Microsoft of Sony het erg vinden dat een bedrijf gratis content geeft. Daarnaast maakt het ook nog is fijn reclame, dus ik zie het probleem niet… ๐Ÿ˜‰

 5.   
  nurie's avatar

  meestal vragen microsoft en playstation geld voor het maken naar content, als ik het goed herinner heeft dit in nieuws berichten gestaan van onder andere activision

 6.   
  Tha Destiny's avatar

  Omdat er kosten voor Microsoft en Sony verbonden zitten aan DLC.

 7.   
  GameAC's avatar

  nurie schreef, "dat is pas echt fan support, want dat betekend dat ze Playstation en Microsoft hebben betaald dus met verlies om een deel game vrij te geven,"

  Dat hopen ze natuurlijk volgende week terug te verdienen. Maar hoe dan ook, het is geweldige fan-service voor een geweldige game.