Gamersnet.nl

FIFA 10 demo expander v1.2 uitgebracht

Vorige week werd FIFA 10 al voorzien van een demo voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. In de demo kunnen Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern München, Marseille en Chicago Fire het tegen elkaar opnemen en ook is het mogelijk om in-game video’s samen te stellen en deze vervolgens te uploaden naar EA Football World.

Mensen die de PC-demo graag spelen kunnen nu nog meer speelplezier uit de demo halen, want een nieuwe demo expander is zojuist uitgebracht. Met deze tool kan je de demo op veel punten aanpassen, zoals de resolutie, grafische kwaliteit, moeilijkheidsgraad, speeltijd per helft en nog veel meer. Onderaan dit bericht vind je een greep uit de diverse mogelijkheden.

Je kunt de demo expander downloaden via deze site.

FIFA 10 bouwt verder op de succesvolle formule van FIFA 09. In dit nieuwe deel is de AI van keepers aangepakt, waardoor je doelman nog beter op schoten moet reageren, en verder kennen ook je medespelers een betere intelligentie, wat goed samenspel moet bevorderen. Een andere nieuwe functie voor de next-gen versies (Xbox 360 en PlayStation 3) is de mogelijkheid om 360-graden te dribbelen. Dit moet voor nog meer balgevoel en realisme zorgen.

FIFA 10 verschijnt 2 oktober voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo DS en als mobile game.