Halo Waypoint verschijnt 5 november

Het moge duidelijk zijn dat de Halo-franchise van enorme waarde is voor Microsoft en de Xbox 360. De games zijn inmiddels zo populair dat men besloten heeft om een speciale portal via Xbox LIVE aan te bieden, genaamd Halo Waypoint.

Dankzij Halo Waypoint krijg je alle informatie en nieuws tot je beschikking omtrent werkelijk alle Halo-games. Trailers, podcasts, aankondigingen, je eigen Halo-carrière, je progressie met Achievements en tevens is het de plek waar je andere gamers uit de Halo-community kunt ontmoeten. In de toekomst zal men nieuwe features toevoegen en ook worden de episodes van de animatieserie Halo Legends uitgebracht op Halo Waypoint.

Inmiddels is bekend geworden dat Halo Waypoint op 5 november gelanceerd zal worden, zo blijkt uit een Twitterpost. Naast de aankomende release van Halo 3: ODST, later deze maand, hebben fans van Halo er dus weer een datum bij om in hun agenda te zetten.

 1.   
  NoFearz's avatar

  Lijkt me wel leuk, maar is halo legends niet de cartoon versie?

 2.   
  ChielB's avatar

  Dat staat er ook bij, de animatieserie. Halo Legends gaat uit zeven korte animatiefilms bestaan, zes delen daarvan vormen een echt Halo-verhaal en de zevende wordt een parodie op het Halo-universum. 🙂

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  En allemaal gratis? Das misschien ook wel handig om te vermelden voor de xbox bezitters 😉

 4.   
  ChielB's avatar

  Voor zover bekend in ieder geval gratis voor Xbox LIVE Gold leden, aangezien je toch van veel online functionaliteiten gebruik maakt. Het is nog onduidelijk wat de plannen zijn voor Silver leden.

 5.   
  Kilerden's avatar

  woehoe 😀 8)

 6.   
  Serg1337's avatar

  nog iets om op te verheugen!^^

 7.   
  delta62's avatar

  Erg leuk!

 8.   
  gebruiker50081's avatar

  Ben benieuwd klinkt leuk 🙂