iPod gemerkt als een ”game machine”

Dat de iPod Touch al vele games ondersteunt wisten we al, maar niemand kon eigenlijk vertellen wat voor apparaat het nou eigenlijk was. Was het een MP3-speler? Was het een soort PSP? Of was het een kleine harde schijf? Apple heeft na lang nadenken eindelijk een antwoord gevonden. Apple liet weten:

    “Originally, we weren’t exactly sure how to market the Touch. Was it an iPhone without the phone? Was it a pocket computer? What happened was, what customers told us was, they started to see it as a game machine. We started to market it that way, and it just took off”

  1.   
    Boxer's avatar

    Iphone als handheld?

  2.   
    DaxPg's avatar

    Hm nee, in het bericht bedoelen ze de ipod Touch

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ipod was eerst bedoelt voor mp3/mp4 speler. Maar omdat gamen op een klein apperaatje tegenwoordig een *hype* is hebben ze dat ook op de Ipod gemaakt om er meer geld aan te verdienen. Als je het zo bekijkt zijn gsm tegenwoodig ook geen gsm’s meer. Maar een complete pocket pc, console waar mee je kunt bellen. 🙄 Kijk maar eens naar de Ngage van nokia games verschillen niet veel van de Ps one.

  4.   
    DaxPg's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ipod was eerst bedoelt voor mp3/mp4 speler. Maar omdat gamen op een klein apperaatje tegenwoordig een *hype* is hebben ze dat ook op de Ipod gemaakt om er meer geld aan te verdienen. Als je het zo bekijkt zijn gsm tegenwoodig ook geen gsm’s meer. Maar een complete pocket pc, console waar mee je kunt bellen. 🙄 Kijk maar eens naar de Ngage van nokia games verschillen niet veel van de Ps one. "

    Echter was de Ngage niet echt één van mijn favoriete telefoons toentertijd.

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    DaxPg schreef, "

    ”DeAdSeYe” schreef, "Ipod was eerst bedoelt voor mp3/mp4 speler. Maar omdat gamen op een klein apperaatje tegenwoordig een *hype* is hebben ze dat ook op de Ipod gemaakt om er meer geld aan te verdienen. Als je het zo bekijkt zijn gsm tegenwoodig ook geen gsm’s meer. Maar een complete pocket pc, console waar mee je kunt bellen. 🙄 Kijk maar eens naar de Ngage van nokia games verschillen niet veel van de Ps one. "

    Echter was de Ngage niet echt één van mijn favoriete telefoons toentertijd.
    "

    Nu zit die functie in bijna elke nokia. En download je gewoon de game van een site af en je kunt spelen. 🙄

  6.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    denk dat k toch liever psp heb.

  7.   
    )GN(-Erik's avatar

    Alles waar dat logo op staat is slecht 🙄

  8.   
    Mv-Highway's avatar

    Ik heb de Ipod Touch 16 GB en ben er heel erg blij mee 8)

    Ik heb ook al bijna €20 uitgegeven aan games op de iPod en het bevalt me prima.
    Je bent al snel een week bezig met een spelletje, terwijl het je maar €0.79 cent kost. Veel en lang plezier voor super weinig geld, wat wil je nog meer?

    €8 euro spellen zijn er ook, maar dat vind ik weer te veel 😉

    ps. Er zijn natuurlijk ook ongelooflijk veel gratis spellen.

  9.   
    Mattmerize's avatar

    Ik heb een iPod Touch van 32GB, en iedereen die hier wat langer is weet dat ik er ontzettend blij mee ben. Het is m’n mp3-speler, m’n rekenmachine, m’n e-reader, m’n agenda, m’n handheld, m’n notitieboekje, m’n radio, enzovoorts. Ik noem ‘m tegenwoordig gewoon “mijn dierbare alleskunnertje.”

    Mijn profielpagina staat nog steeds open voor iedereen die wat negatiefs (en positiefs natuurlijk ook) te zeggen heeft over de iPhone. Wees echter wel gewaarschuwd, ik sla genadeloos toe.

  10.   
    triggermike's avatar

    ik heb een itouch en het is geweldig, maar spellen zoals metal of honor daarop zijn zeeeeer slecht.
    leuker zijn dan weer de gewone kleine spelletjes die puur gameplay zijn (door motion sensor en touch screen is dit nog uitgebreider) en niet kijken naar grafisch

  11.   
    Mattmerize's avatar

    triggermike schreef, "ik heb een itouch en het is geweldig, maar spellen zoals metal of honor daarop zijn zeeeeer slecht.
    leuker zijn dan weer de gewone kleine spelletjes die puur gameplay zijn (door motion sensor en touch screen is dit nog uitgebreider) en niet kijken naar grafisch"

    Sommige ontwikkelaars kennen hun grenzen niet. Of die kennen ze wel, maar die proberen te over te gaan. Dan krijg je zo’n blokkerige game zoals bij de DS wel eens het geval is. Je moet weten wat je wel kan doen en wat niet. Bijvoorbeeld Spider en Toki Tori zijn beide hele mooie games die de beperkingen van de iPhone z’n vermogen op een handige manier gebruiken. Beide zijn bijvoorbeeld 2D, waardoor je al niet moeilijk hoeft te doen met 3D renderen en dergelijke (wat je game visueel niet ten goede zal komen).

    Tip: geen ports kopen van consolegames (Assassin’s Creed, Sonic, Mass Effect, etc.).

  12.   
    GameAC's avatar

    LOLOLOLOLOL

  13.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb ook ipod touch 16 gb maar game er nou niet echt op soms effe bejeweled 2 meer niet

  14.   
    nanathan's avatar

    Leuk voor eenvoudige spelletjes en ook leuk omdat het touchscreen heeft maar de dag dat je met een psp kan bellen is het game over voor apple

  15.   
    Teunb's avatar

    Playstation Phone

  16.   
    AspireKill_'s avatar

    )GN(-Erik schreef, "Alles waar dat logo op staat is slecht 🙄 "

    *Gek..?* 😮
    Ik heb een Ipod Touch en ik kan er echt alles mee doen:
    Me vermaken, Internetten, mailen… het is een kleine PC
    Ik vind een ipod als “gamemachine” nu wel overdreven, maar Apple levert zeer mooie dingen af!