Red Faction: Guerrilla krijgt Double XP Weekend

Volgende week zal Red Faction: Guerrilla van nieuwe content worden voorzien dankzij het tweede DLC Pack. Via het officiële forum heeft ontwikkelaar Volition laten weten dat er van 11 tot en met 13 september een Double XP Weekend plaats zal vinden, als opwarmertje voor het nieuwe DLC Pack.

Vanaf 11 september zal men een nieuwe playlist toevoegen, genaamd Big Boomers, en het verdienen van dubbele ervaringspunten is alleen in deze playlist mogelijk. Big Boomers is opgezet voor spelers van alle niveaus en laat je kennis maken met een extra explosieve en extra snelle kant van Red Faction: Guerrilla. Voor meer informatie kan je terecht op het eerder genoemde forum.

Red Faction: Guerrilla logo

Red Faction: Guerrilla, het derde deel in de Red Faction serie, is aangekondigd. Alweer keer je terug naar het geterraformde Mars om strijd te leveren tegen de Earth Defense Force. Dit keer vanuit het derde persoons perspectief en met een nieuw coversysteem bij de hand. Je mag het hoofdkwartier van de Earth Defence Force dus steen voor steen af gaan breken. Net zoals zijn voorgangers zal Red Faction: Guerilla weer bol staan van de explosieve actie en ook een uitgebreide, vernietigbare omgeving speelt weer een grote rol in deze shooter. Hiervoor heeft men een speciale technologie ontwikkeld om zeer destructief te kunnen spelen. De ontwikkeling is in handen van Volition, die eerder al verantwoordelijk was voor de originele Red Faction en meer recent Saints Row.

Wil je meer weten over Red Faction: Guerrilla? Lees dan ook eens onze review!

Red Faction: Guerrilla is inmiddels verschenen op de Xbox 360 en de PlayStation 3. De PC-versie volgt op 18 september.

 1.   
  Cute Hot Apple's avatar

  Ik wacht nog steeds op de pc versie 🙂

  Hmm, 11 september, dat is morgen 😀

 2.   
  ChielB's avatar

  De PC-versie laat nog heel iets langer op zich wachten, 18 september. Nog een week geduld dus…

 3.   
  Cute Hot Apple's avatar

  Hmm, ik zou toch zweren dat ik daar gisteren 11 september heb zien staan;

  De PC-versie volgt op 18 september.

  Ach jah, misschien was ik wel te moe..

 4.   
  Overload14's avatar

  dan ga ik Red faction dit weekend nog eens spelen. Want tegenwoordig spelen er weinig mense RGF online. Hoppelijk zullen meer spelers dit weekend ook terug spelen 🙂

 5.   
  AspireKill_'s avatar

  Heb ent de game op de kop kunnen tikken voor 7 euro,
  misschien wel leuk om mijn online RFG-ervaring mee te beginnen 8)

 6.   
  gebruiker50081's avatar

  Binnekort maar met de pc 😀