Doe vrijdag en zaterdag mee met het Guitar Hero 5 wereldrecord

Op 11 september wordt Guitar Hero 5 op de Nederlandse markt gelanceerd en om dit te vieren houdt Activision een heuse Guitar Hero 5 marathon. Vrijdag aanstaande, om 12.00 uur, begint men in Stairway to Heaven in Utrecht met een poging om het Guitar Hero Wereld Record te breken. Gedurende 24 uur wordt er Guitar Hero 5 gespeeld tegen spelers uit diverse andere landen, om zodoende een zo hoog mogelijke score te behalen.

Het goede nieuws is dat iedereen mee kan doen! Dus als je zin hebt om mee te rocken met Guitar Hero 5, dan kan je tussen vrijdag 12.00 en zaterdag 12.00 in Utrecht bij de Stairway to Heaven terecht om je aan te melden en natuurlijk mee te genieten van volop muziek. Wie weet kom je samen met de andere Nederlandse deelnemers wel in het Guiness Book of World Records.

Het nog betere nieuws is dat GamersNet ook bij het evenement aanwezig zal zijn, dus je hebt dan ook meteen kans om crewleden te ontmoeten en misschien zelfs te schitteren in een volgende GN ON TOUR. Rock on!


Guitar Hero 5 is net zoals Guitar Hero: World Tour een bandgame, maar deze keer is het ook mogelijk om in verschillende bezettingen te spelen: drie gitaristen en een zanger, twee drummers en twee gitaristen of zelfs vier zangers, allerlei combinaties zijn mogelijk. De game is een stuk toegankelijker geworden om even snel met wat vrienden te spelen. Ontwikkelaar Neversoft heeft namelijk Party Play toegevoegd, waarbij mensen vrij in en uit een nummer kunnen stappen.

Daarnaast is de competitieve multiplayer uitgebreid met de RockFest modus, waarbij spelers kunnen strijden in vijf verschillende modi. Verder is ook de Music Studio uit World Tour verbeterd en er zijn diverse uitdagingen waarbij je nummers op een speciale manier moet uitvoeren. De tracklist bestaat uit meer dan 85 bands, variërend van The Rolling Stones en Bob Dylan tot Santana en Kings of Leon.

Lees meer over Guitar Hero 5 in onze hands-on preview!

Guitar Hero 5 wordt 11 september verwacht voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii.

 1.   
  Maotes's avatar

  Wel jammer dat ik er niet heen kan :(.

 2.   
  VkraM16's avatar

  Dat is ff pech hebben dat het in Utrecht is 🙁 en niet in Alkmaar 😛

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik heb liever een record van zo veel mogelijk mensen te gelijk Guitar Hero 5 spelen :P, maar dat wordt waarschijnlijk een duur grapje 🙄

 4.   
  KSnK's avatar

  Nooo… Ik lees dit echt nu pas, en ik ben gister weg gegaan uit Utrecht 🙁

 5.   
  gebruiker50081's avatar

  GAAF :O Jammer dat ik noot ergens heen ga -.-….