Bioshock nu via Xbox LIVE Games on Demand verkrijgbaar

Met de nieuwe Xbox LIVE Games on Demand-functie kunnen spelers vanaf hun console games kopen en downloaden. Elke week wordt de lijst met beschikbare spellen voor deze functie uitgebreid en deze week is het de beurt aan Bioshock. Het spel is voor โ‚ฌ29,99 of 2400 Microsoft Points te koop en is 4,66 GB groot.

BioShock is volgens de makers uniek in zijn soort waarbij je een “levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring” voorgeschoteld krijgt. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken. Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations die je daar aantreft, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture… of red je ze uit hun kwellende situatie?

Meer weten over Bioshock? Lees dan ook onze uitgebreide review.

BioShock is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3.

 1.   
  nurie's avatar

  *kuch* duur

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Zonder kuch, idioot duur. 19,99 euro was zelfs nog pittig aan de prijs voor iets zonder doosje/boekje. Achterlijk van microsoft dat ze weer zulke woeker prijzen kiezen voor games on demand, mag hopen dat niemand dit koopt.

 3.   
  Kenneloth's avatar

  Toevallig voor een maand terug nog voor 10 euro gekocht! ๐Ÿ˜€

 4.   
  Stephan123's avatar

  Je hebt ook zo pakket Oblivion+bioshock voor 29,99 ๐Ÿ˜›

 5.   
  NLkevvNL's avatar

  k had volle pont betaald de dag datie uitkwam

 6.   
  JonsoN's avatar

  NLkevvNL schreef, "k had volle pont betaald de dag datie uitkwam"

  Yep me2. ๐Ÿ™‚ en daar heb ik geen seconde spijt van gehad;)