Ontwikkelaar zwijgt omtrent DLC Batman: Arkham Asylum

Het is vandaag echt Batman-dag, want naast onze zeer lovende review en een hele vette prijsvraag is er nu nog wat te melden omtrent het nieuwe avontuur van Batman. De kans is namelijk groot dat er nieuwe downloadable content (DLC) voor de game in aantocht is, zo blijkt uit een mededeling onderaan een in-game menu.

Ontwikkelaar Rocksteady wil echter niet reageren op het bericht en zwijgt zodoende omtrent de eventuele inhoud van de nieuwe DLC. De kans is in elk geval groot dat er volgende week weer wat nieuws uitgebracht zal worden voor Batman: Arkham Asylum.


Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Lees meer over Batman: Arkham Asylum in onze review!

Batman: Arkham Asylum is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie zal op 18 september in de schappen liggen.

 1.   
  Spam-Fischer's avatar

  wat een batman nieuws ineens zeg:P

 2.   
  Pimkingetje's avatar

  Haha, jazeker. Batman is gewoon supervet!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 3.   
  GameAC's avatar

  Voor zo’n vette game zou ik graag geld neerleggen voor DLC.

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  En nog better dat het Gratis word.

 5.   
  /DareDevil's avatar

  YES!!!

 6.   
  delta62's avatar

  Ja, ik zag het ook staan. In het message board staat: Free DLC coming in 9 days! Dat stond er vandaag!