Actie op Pandora op nieuwe Wii-screenshots Avatar: The Game

De grote filmmaker James Cameron is al tijden druk met een nieuw project, genaamd Avatar. Naast een bijzondere film zal er straks ook een game worden uitgebracht van Avatar, al is er zeker geen sprake van een standaard filmgame. Avatar: The Game speelt zich af in dezelfde wereld als de film, maar verder bewandelt de game een eigen weg.

Voor de Nintendo Wii verschijnt een geheel unieke versie van Avatar: The Game en vandaag krijgen we drie screenshots van deze Wii-versie te zien.

Het verhaal van Avatar speelt zich af op de planeet Pandora, een planeet die voor de mensheid over interessante grondstoffen beschikt. Er is echter iets waar men rekening mee moet houden: de Na’vi, de oorspronkelijke bewoners van Pandora die met man en macht hun planeet zullen verdedigen. Mensen kunnen echter niet gewoon ademen op Pandora, waardoor ze Avatars hebben gemaakt: een nieuwe hybride levensvorm, gecreëerd uit een combinatie van mens en Na’vi. Avatars zijn geheel levende lichamen die op afstand worden ‘bestuurd’ door een mens, wat mogelijk is dankzij een technologie die de geest van een mens verbindt met het Avatar-lichaam.

Wat volgt is een strijd met twee groepen: de Avatars die namens de menselijke RDA Corporation Pandora willen plunderen en de Na’vi die hun thuisplaneet willen beschermen. Deze third-person shooter stelt je daarnaast ook nog voor de keuze of je voor de RDA of de Na’vi wilt vechten. Kies een zijde, verdien ervaring om je character te verbeteren en zorg dat je overleeft in de kleurrijke maar tevens zeer gevaarlijke jungles van Pandora.

James Cameron’s Avatar: The Game verschijnt begin december voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo DS en PlayStation Portable.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Verbeemen's avatar

    ziet er goed uit

  2.   
    ckerigon's avatar

    doet me denken aan Rogue Trooper.

  3.   
    -050- Critical's avatar

    best vet.