Meld je aan voor de gesloten beta van Star Trek Online

Atari en Cryptic Studios hebben aangekondigd dat het vanaf nu mogelijk is om je aan te melden voor de gesloten beta van Star Trek Online. Deze veelbelovende MMORPG speelt zich af in het beroemde Star Trek-universum en is de eerste MMO die je zowel in de ruimte als op de grond laat spelen.

Je kunt je aanmelden voor de beta via www.startrekonline.com, dan maak je kans om een key te ontvangen. Over enige tijd zal men meer informatie naar buiten brengen over de precieze startdatum van de beta.

Uitvoerend producent Craig Zinkievich verklaarde:

  “Closed beta registration is an important step in bringing Star Trek Online to the public. We are looking toward the launch of our first-of-a-kind MMORPG with anticipation and excitement and we expect Star Trek Online to explode onto the scene, giving fans and gamers a Star Trek experience like no other.”

In Star Trek Online stap je in de schoenen van een starship captain in dienst van de Federarion of de Klingons. De gameplay bestaat zowel uit deep-space actie met je ruimteschip als het te voet verkennen van planeten en andere ruimteschepen. Je kunt je eigen outfit en het uiterlijk van je ruimteschip volledig customizen, en daarnaast ga je aan de slag met het recruteren en trainen van je crew.

De game speelt zich af na alle bestaande Star Trek films en tv-series. Laat je verrassen door de toekomst van het Star Trek-universum, op weg naar de 25e eeuw. Een tijd van nieuwe allianties en nieuwe ontdekkingen.

Lees meer over Star Trek Online in onze preview!

Star Trek Online zal op een nog onbekende datum verschijnen voor de PC en consoles.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  misschien toch effe aanmelden 😛

 2.   
  Jarek's avatar

  ik heb me ook ff aangemeld 🙂

 3.   
  Deadstriker's avatar

  Ook maar even gedaan. 😀