Double XP Weekend Gears of War 2 gestart

Er is weer goed nieuws voor alle liefhebbers van de Gears of War 2 multiplayer, want Epic Games houdt dit weekend weer een Double XP Weekend voor de game. Dit houdt in dat je tot 8 september dubbele ervaringspunten kunt verdienen met het online knallen in de game. Daarnaast krijgt het winnende team in een publieke competitieve wedstrijd 500 ervaringspunten extra.

Daarnaast staat de spelmodus Horde tijdens het Double XP Weekend standaard op hardcore en zal elke tiende ronde bestaan uit louter Sires.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  nurie's avatar

  nog een keer….

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  nurie schreef, "nog een keer…."

  Ze moeten de reeks natuurlijk draaiende houden tot Gears of War 3 uitkomt, anders vind straks niemand het meer boeiend 😉

 3.   
  Knive's avatar

  Allé, bij deze weet ik al weer wat ik vandaag en morgen ga doen ^^.

 4.   
  MauriceV's avatar

  )GN(-Erik schreef, "

  ”nurie” schreef, "nog een keer…."

  Ze moeten de reeks natuurlijk draaiende houden tot Gears of War 3 uitkomt, anders vind straks niemand het meer boeiend 😉 "

  Dat vind ik juist dom er aan, ze denken dat mensen het saai beginnen te vinden en zo doen maar gelijk dubbel xp weekend. 😡