Koele snelheid op nieuwe screenshots Motorstorm: Arctic Edge

Naast de blubberige MotorStorm en de tropische MotorStorm: Pacific Rift, kunnen we dit najaar uiteraard aan de slag met de ijskoude MotorStorm: Arctic Edge voor de PlayStation Portable en PlayStation 2. Een concrete releasedatum laat nog op zich wachten, dus voorlopig moeten we het doen met onderstaande nieuwe screenshots van de PSP-versie van de game.


MotorStorm komt naar de PSP en wel in de vorm van MotorStorm: Arctic Edge. Daarnaast zal de game ook voor de PlayStation 2 uitgebracht worden. Veel informatie over de game is nog niet naar buiten gebracht, maar gezien de titel kunnen we rekenen op off-road racen in diverse ijzige omgevingen. Ook bevat de game twee speciale voertuigen: de Snowcat en Snowmachine.

MotorStorm: Arctic Edge verschijnt eind dit jaar voor de PlayStation Portable en PlayStation 2.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Bijna niet te geloven, dat zulke grafics vroeger ook gewoon normaal waren voor op de PC ๐Ÿ˜›

 2.   
  Petor's avatar

  Mensen zijn met gameplay ook tevreden natuurlijk ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Pimkingetje's avatar

  Maar mooie graphics zijn ook van belang…

  Ik denk dat Soul Calbur net iets mooier is.. ๐Ÿ˜• 8)

 4.   
  PaNNa's avatar

  Da’s ieder zijn smaak hรฉ, je hebt er die voor de gameplay gaan. Je hebt er die voor beide gaan en dan heb je de graphicfreaks. Geef mij de eerste twee , als ik een goede gameplay heb ben ik al heel tevreden.

 5.   
  Sarge's avatar

  De graphics zijn voor ook voor mij mooit genoeg, alleen denk ik niet dat een snowcat zo snel kan gaan als bijvoorbeeld een gewone auto ๐Ÿ˜•

 6.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  deze moet en zal uitkomen op de ps3 8) 8) 8) 8)