Take-Two bevestigt line-up begin 2010; inclusief Bioshock 2, Mafia II en Max Payne 3

De laatste weken werden we regelmatig opgeschrokken door games die het najaar niet meer gingen halen en werden uitgesteld tot het begin van 2010. Ontwikkelaars krijgen langer de tijd en men hoeft niet de strijd aan te gaan met aankomende toppers als Modern Warfare 2 en Assassin’s Creed II.

Take-Two heeft tijdens een financiële presentatie in elk geval haar line-up voor 2010 nogmaals bevestigd. Tussen februari en het einde van juni zal men vier veelbelovende games uitbrengen, namelijk Bioshock 2, Mafia II, Max Payne 3 en Red Dead Redemption. Ben Feder van Take-Two verklaarde:

  “We are continuing to evaluate the optimal release window for these titles and still plan to release all four titles in the first half of calendar 2010. At this point, we don’t expect any of these titles to launch within our first fiscal quarter ending January 31, 2010.”

Bioshock 2 speelt zich ongeveer tien jaar na het origineel af. Rapture is inmiddels verder in verval geraakt. De ooit zo typerende art-deco stijl ligt verborgen onder verwildering en puin. De Little Sisters zijn na het origineel weer vrijgekomen, maar één klein meisje had dusdanige heimwee dat ze besloot om weer terug te keren naar Rapture. Van daaruit gaat ze diverse kusten af om nieuwe kleine meisjes te ontvoeren die haar mogen helpen met het verzamelen van Adam.

Als speler ben je deze keer een heuse Big Daddy. En niet zomaar een, want je bent de allereerste. Het prototype Big Daddy dat nog een eigen wil had en sterker en sneller is dan de andere Big Daddy’s. Verwacht verder weer het typische Bioshock-gevoel, diverse plasmids, splicers, nieuwe krachten en een nieuwe tegenstander: de Big Sister.

Wil je meer weten over Bioshock 2? Check dan snel onze Fast Forward of de E3-preview.

Bioshock 2 verschijnt in de tweede helft van 2010 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Jarek's avatar

  Als ze de strijd aan gingen met die MW2 en AC2 halen ze zowieso minder verkopen , dus ik had het ook wel verwacht 😀

 2.   
  craz's avatar

  fantazy schreef, "Als ze de strijd aan gingen met die MW2 en AC2 halen ze zowieso minder verkopen , dus ik had het ook wel verwacht :D"

  Bioshock 2 had heel goed geconcureerd 😉 Maar natuurlijk is het altijd een risico om met andere toppers tegelijk uit te laten komen.

 3.   
  -050- Critical's avatar

  nice nice cool dat ze vette games in 2010 uitbrengen
  betere spreiding 😆