Warhammer 40.000: Dawn of War II krijgt co-op survival modus

Goed nieuws voor liefhebbers van strategische games en Dawn of War II in het bijzonder, want ontwikkelaar Relic heeft laten weten dat de game voorzien zal worden van een coöperatieve survival modus genaamd The Last Stand. In deze spelmodus kunnen drie spelers als een Ork Mekboy, Eldar Farseer of Space Marine Captain spelen en het tegen gevariëerde waves van vijanden opnemen.

The Last Stand kent persistente levels en biedt tevens de mogelijkheid om nieuwe wapens en armor vrij te spelen. De spelmodus wordt ergens in oktober geheel gratis uitgebracht, samen met twee nieuwe multiplayer mappen, tweaks voor de balans en enkele bug fixes.

Warhammer 40.000: Dawn of War II logo

Warhammer 40.000: Dawn of War II speelt zich wederom af in de grimmige, door oorlog verscheurde wereld van Warhammer 40.000. Legers van verschillende technologisch versterkte rassen strijden om hun plek in de wereld te veroveren. De Space Marines en de Orks zullen onder andere terugkeren om het tegen elkaar op te nemen. Dawn of War II wordt weer door Relic ontwikkeld, ditmaal met de vernieuwde Essence Engine 2.0. Het spel belooft intense melee gevechten en geweldige actie op lange afstand, met volledig verwoestbare omgevingen. De game komt met een uitgebreide non-lineaire singleplayer campaign en volledig ondersteunde co-op multiplayer.

Lees alles over Warhammer 40.000: Dawn of War II in onze review.

Warhammer 40.000: Dawn of War II is verschenen voor de PC.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren