Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Colin McRae: DiRT 2 Demo Contest

Colin McRae: DiRT 2 kent een verbeterde versie van de EGO-engine die we kennen uit het grafisch sterke GRID. Verwacht diverse off-road disciplines en sterke online spelmodi die DiRT 2 veel beter maken dan het origineel.

Colin McRae: DiRT 2 verschijnt 10 september 2009 voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS en PlayStation Portable. In december volgt nog een PC-versie, die gebruik maakt van DirectX 11. Bekijk nu deze supersnelle trailer waarin auto’s flink wat stof doen opwaaien.

 1.   
  Bello 2185's avatar

  Ziet er zoals gewoonlijk weer goed uit. ๐Ÿ™‚

 2.   
  Xaboteur's avatar

  zouden er in dirt 2 ook stadsomgevingen zitten?? ๐Ÿ˜ณ kan voor variatie zorgen… 8)
  ben toch wel bijna zeker dat ik deze ga halen..

  nfs shift weet ik zo niet… ziet er allemaal heel mooi uit, maar heb eens op gunktv gezien toen ze de game aan het testen waren (niet volledige versie, maar toch..) en ELKE auto begon direct te slippen als je ook maar een beetje draaide… ๐Ÿ‘ฟ Ik hoop dat ze deze crap verbeteren in de uiteindelijke versie.. ๐Ÿ™„

 3.   
  -050- Critical's avatar

  Xaboteur schreef, "zouden er in dirt 2 ook stadsomgevingen zitten?? ๐Ÿ˜ณ kan voor variatie zorgen… 8)
  ben toch wel bijna zeker dat ik deze ga halen..

  nfs shift weet ik zo niet… ziet er allemaal heel mooi uit, maar heb eens op gunktv gezien toen ze de game aan het testen waren (niet volledige versie, maar toch..) en ELKE auto begon direct te slippen als je ook maar een beetje draaide… ๐Ÿ‘ฟ Ik hoop dat ze deze crap verbeteren in de uiteindelijke versie.. ๐Ÿ™„ "

  stadsomgevingen hou op. tis rally. dan koop ik em niet gewoon uit standpunt. mogen wel kleine stukjes inzitten natuurlijk. maar liever geen wegcircuits

 4.   
  jungler's avatar

  ik vind de marokko rally in de demo echt cool !!