Nieuwe, zanderige screenshots De Sims 3: Wereldavonturen

De Sims 3 is net zoals zijn voorgangers ongelofelijk populair en een vervolg, in de vorm van De Sims 3: Wereldavonturen, kon dus ook niet uitblijven. Vandaag nemen we je met deze screenshots mee naar het altijd zonnige en zanderige Egypte.

In De Sims 3 Wereldavonturen kunnen spelers samen met hun Sims voor het allereerst de wereld over reizen en beroemde levensechte bestemmingen bezoeken en hier nieuwe avonturen beleven. Je weet nooit wat je tegen zult komen als je Sims de bezienswaardigheden van een exotische stad bekijken. Je Sims kunnen Oosterse vechttechnieken leren in Shang Simla in China, kennismaken met de rijke cultuur en de beroemde bezienswaardigheden rond de Champs Les Sims bezoeken tijdens een romantische trip naar Frankrijk, of de diepe eeuwenoude graftombes in Al Simhara in Egypte verkennen.

Je kunt met je Sims de reis van hun leven maken. Spelers kunnen ook uitdagingen aangaan om geheime schatten te zoeken, nieuwe vaardigheden te leren en achter nieuwe persoonlijke kansen aan te gaan. Verder zullen ze nieuwe Sims met unieke karakters ontmoeten, vreemde culturen opsnuiven en mee naar huis nemen, allerlei nieuwe stijlen op hun reizen ontdekken en al hun avonturen kunnen delen met de wereld door middel van foto’s, filmpjes en verhalen. Verder ontvangen spelers 1.000 SimPoints, die ze online in De Sims 3 Store uit kunnen geven voor de PC-/MAC-versies van de game.

Onze mening over De Sims 3 vind je in onze review.

De Sims 3 is inmiddels verschenen voor de PC en Mac. De uitbreiding Wereldavonturen verschijnt 20 november voor de PC en Mac.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Deadstriker's avatar

  Het gaat maar door met die troep! ๐Ÿ˜€

 2.   
  Johnnyboy15nl's avatar

  Vind het echt vreemd dat er nog steeds veel mensen deze troep kopen van die kwaliteit met zo veel objecten die nog missen en er gewoon uit zijn gelaten om uitbreidingen te kunnen maken, het is gewoon weg geldklopperij

 3.   
  Overload14's avatar

  Het is niet echt geldklopperij als er echte nooit geziene features zijn die we in de vorige sims niet zagen maar wel als ze uitbreidingspakketen gaan maken die er al in de vorige sims waren. Bijvoorbeeld Dierenpret. Ik durf te wedden dat daar binnekort ook een pakket van komt.

  Btw waren deze screens niet eerder gepost?

 4.   
  gebruiker50081's avatar

  ”Overload14″ schreef, "Het is niet echt geldklopperij als er echte nooit geziene features zijn die we in de vorige sims niet zagen maar wel als ze uitbreidingspakketen gaan maken die er al in de vorige sims waren. Bijvoorbeeld Dierenpret. Ik durf te wedden dat daar binnekort ook een pakket van komt.

  Btw waren deze screens niet eerder gepost?"

  Ja ik heb ze ook al is eerder gezien ๐Ÿ˜•

 5.   
  JVB93's avatar

  Het zijn screenshots uit die nieuwe trailer ofzo dat ze daar al over hebben getoond -.-

  Origineeeeeeeeeeel zeg -.-

  Wat straks?

  Sims 3: natuurrampen -.-

 6.   
  Boxer's avatar

  ”JVB93″ schreef, "Het zijn screenshots uit die nieuwe trailer ofzo dat ze daar al over hebben getoond -.-

  Origineeeeeeeeeeel zeg -.-

  Wat straks?

  Sims 3: natuurrampen -.-"

  Lijkt mij wel lache, beetje orkanene en vulkanen oproepe ๐Ÿ˜†

 7.   
  )GN(-Erik's avatar

  Het basisprincipe van je Sims verzorgen en een huis bouwen is volgens mij echt helemaal weg ๐Ÿ‘ฟ

 8.   
  JVB93's avatar

  boxer schreef, "

  ”JVB93″ schreef, "Het zijn screenshots uit die nieuwe trailer ofzo dat ze daar al over hebben getoond -.-

  Origineeeeeeeeeeel zeg -.-

  Wat straks?

  Sims 3: natuurrampen -.-"

  Lijkt mij wel lache, beetje orkanene en vulkanen oproepe ๐Ÿ˜† "

  Laten we gezellig even naar Myanmar gaan . >.<

 9.   
  wiebeg's avatar

  Ik vind dit opzicht wel mooi sommige zeggen dat dit niks word en je alleen je huis moet bouwen en verzorgen maar dat moet je in het echte leven ook niet je kan dan ook op vakantie en sims 3 wil et echte leven nalatenbeleven ๐Ÿ™‚

 10.   
  Maffia173's avatar

  wiebeg schreef, "Ik vind dit opzicht wel mooi sommige zeggen dat dit niks word en je alleen je huis moet bouwen en verzorgen maar dat moet je in het echte leven ook niet je kan dan ook op vakantie en sims 3 wil et echte leven nalatenbeleven :)"

  Laten ze dan eerst de graphics effe opschroeven, Het ziet er niet uit imo

 11.   
  Machtaman's avatar

  Jullie moeten niet zeiken ten eerste als je het bullshit vind waarom bekijk je het dan ๐Ÿ™„
  ten tweede ik vind het leuker als er meer dingen bijkomt dan dat je 1 stad ofzo komt ik wil graag meer meubels etc. Dus de uitbreidingen komen goed van pas.
  ten derde als het echt flut was waarom kopen mensen hem dan 8)

 12.   
  Sacul's avatar

  Enkel de eerste 2 screens zijn nieuw. De laatste 3 zijn al eerder gepost op GN ๐Ÿ™‚
  http://www.gamersnet.nl/nieuws/200908/eerste_screenshots_de_sims_3_wereldavonturen_laten_egypte_zien/