Open beta Aion volgende maand van start; pre-orders kunnen eerder beginnen

NCsoft heeft vandaag bekendgemaakt dat de aankomende MMO-game Aion een open beta zal krijgen. De beta is voor iedereen toegankelijk en zal van 6 tot en met 13 september beschikbaar zijn. Spelers die al in de closed beta gespeeld hebben zullen niet teleurgesteld worden, want er zijn verschillende nieuwe gebieden en quests speelbaar.

De uitgever maakte daarnaast ook nog eens bekend dat spelers die het spel op voorhand besteld hebben maar liefst vijf dagen eerder kunnen beginnen met spelen. De servers zullen voor hen namelijk al op 20 september open gaan. Op 18 september kunnen gamers die het spel in bestelling hebben staan ook alvast een naam voor hun personage reserveren.

Aion is een Massive Multiplayer Online-game die zich op de planeet Atreia afspeelt. Deze planeet is door een oorlog in tweeën gespleten en zowel de “Asmodians” als de “Elyos” vechten om het luchtruim dat tussen de twee delen van Atreia is ontstaan. Veel van de gevechten vinden in de lucht plaats en dit betekend dan ook dat je zult kunnen vliegen. Het halen van je vleugels is echter niet makkelijk en het duurt dan ook heel wat uurtjes voordat je echt kan vliegen.

Natuurlijk zit het spel vol met PVE- en PVP-elementen en een keuze tussen beide speelstijlen is niet verplicht. Verder biedt de game features zoals skill chains, allianties en kun je jouw character helemaal naar eigen smaak aanpassen. Ten slotte levert de Crytec engine mooie graphics af en samen met de stijl die de speelwereld over zich heen heeft zorgt dit voor een prachtig plaatje op je beeldscherm.

Aion zal op 25 september voor de PC in de winkels liggen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren