PS3-patch Ghostbusters zorgt voor hogere resolutie

Atari heeft een nieuwe patch gemaakt voor de PlayStation 3-versie van Ghostbusters: The Video Game. Naast het verhelpen van enkele bugs doet de patch nog wat bijzonders, want deze schroeft namelijk de resolutie van de PS3-versie omhoog. Hierdoor krijgt de PS3-versie van Ghostbusters dezelfde resolutie als de Xbox 360-versie, wat volgens berichten van de ontwikkelaar eerst niet mogelijk leek.

Het officiële statement omtrent de patch luidt als volgt:

  “an increase in resolution to match that of Xbox 360 and some freeze issues, along with numerous other localization fixes.”

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze review!

Ghostbusters: The Video Game is op 19 juni verschenen voor de PlayStation 3 en PlayStation 2. Een PSP-versie verschijnt in de herfst en op 23 oktober verschijnt de game ook voor de Xbox 360, PC, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  Masterchief's avatar

  ” an increase in resolution to match that of Xbox 360 ”

  omgekeerde wereld hier 😛

 2.   
  craz's avatar

  Masterchief schreef, "” an increase in resolution to match that of Xbox 360 ”

  omgekeerde wereld hier 😛 "

  De resolutie word hetzelfde als de xbox 360 😉 toch? of heb ik het fout 😛

 3.   
  Maotes's avatar

  Je hebt het goed, maar alle resoluties en beeldkwaliteit waren van bijna alle games beter op de PlayStation 3. Dus vandaar.