Command & Conquer 4 krijgt subtitel Tiberian Twilight

Command & Conquer 4 heeft vanaf nu een subtitel, gekozen uit meer dan 15 duizend inzendingen van fans. De game gaat verder door het leven als Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, zo liet Electronic Arts vandaag weten. Producer Mike Glesecki verklaarde:

  “Our sophisticated fans are a tremendous community with a great love for the series. We really wanted to involve them in Command &Conquer 4 – what better way than to have them create the title?”


Command & Conquer 4: Tiberian Twilight speelt zich af na de gebeurtenissen uit Command & Conquer 3: Tiberium Wars. We schrijven het jaar 2062 en de mensheid staat op de rand van uitsterven. Binnen zes jaar zal Tiberium de Aarde volledig onbewoonbaar hebben gemaakt en dus komen de Global Defense Initiative (GDI) en Brotherhood of Nod in actie om te zorgen dat Tiberium niet de volledige planeet verwoest.

Het ondenkbare wordt echter werkelijkheid als de bekende en beruchte Nod-leider Kane vertrekt richting het GDI-hoofdkwartier. Wat zijn Kane’s plannen in het hart van de vijandige basis? Command & Conquer 4: Tiberian Twilight zorgt voor een episch slotstuk van het Tiberium-universum.

De game bevat campaigns met de GDI en Nod, die zowel alleen als coöperatief te spelen is. Daarnaast bevat Command & Conquer 4: Tiberian Twilight een geheel nieuwe 5-tegen-5 object-based multiplayer, waarin teamwork centraal staat.

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight verschijnt medio 2010 voor de PC.

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Doh, kheb niet gewonnen 😛

 2.   
  Boxer's avatar

  ik wist het, ik wist het 😆

 3.   
  Aftermath's avatar

  Suprime Link schreef, "Goed verzonnen. 🙂 "

  hmm

 4.   
  Alias's avatar

  Hoezo “hmm”? Een verklaring voor mensen die niet snappen waar jij het over hebt is vaak stukken leuker om te lezen dan een simpele hmm. Twilight zot ook in de titel Twilight Princess misschien dat je daarop doelt, maar mensen die niet van Twilight Princess hebben gehoord snappen die link natuurlijk ook niet.

 5.   
  craz's avatar

  Alias schreef, "Hoezo “hmm”? Een verklaring voor mensen die niet snappen waar jij het over hebt is vaak stukken leuker om te lezen dan een simpele hmm. Twilight zot ook in de titel Twilight Princess misschien dat je daarop doelt, maar mensen die niet van Twilight Princess hebben gehoord snappen die link natuurlijk ook niet. "

  Een mens met een vers gedachten weet dat ”hmm = nou niet echt” is. En ja een verklaring zou ook mogen 😛

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Vond de Red Alert serie altijd veel leuker, dus deze ga ik denk ik niet spelen 🙄