Speel nu al drie puzzels uit Professor Layton en de Doos van Pandora

Nintendo heeft zojuist laten weten dat Club Nintendo-leden vanaf vandaag de kans krijgen om alvast drie nieuwe puzzels uit Professor Layton en de Doos van Pandora te proberen. Dit nog voordat dit spel officieel is uitgebracht.

Als Club Nintendo-leden hun exemplaar van de voorganger, Professor Layton and the Curious Village, hebben geregistreerd, komen de puzzels Het verwrongen wiel, Gestapelde glazen en Wilde dieren beschikbaar op een geheime website. Deze puzzels zijn typerend voor de uitdaging en het plezier waar de Professor Layton-serie om bekend staat.

Alles wat je hoeft te doen om toegang te krijgen tot de geheime puzzelsite, is inloggen op je account bij Club Nintendo en klikken op de banner van Professor Layton en de Doos van Pandora. Als deze banner niet zichtbaar is, moet je controleren of je jouw exemplaar van Professor Layton and the Curious Village wel hebt geregistreerd.


Het zeer spannende verhaal van Professor Layton en de Doos van Pandora voert spelers van puzzel naar puzzel. In totaal zijn er meer dan 150 nieuwe breinbrekers, raadsels en logica-puzzels om op te lossen. In tegenstelling tot de voorganger is het spel in z’n geheel naar het Nederlands vertaald. Zo kan elke speler het verhaal en de puzzels zonder moeite begrijpen. Naast de teksten in beeld zijn ook de tekenfilmpjes en gesproken dialogen geheel in het Nederlands.

Dit keer gaan Professor Layton en Luke op reis om de mysteriën te ontrafelen rondom de plotselinge dood van Dr. Schrader, de vriend en mentor van Professor Layton. Tijdens hun onderzoek vinden ze naast het lichaam van Dr. Schrader een treinkaartje voor de Molentary Express. Vreemd genoeg staat er geen bestemming op het kaartje, dus hebben ze geen idee waar deze luxe trein hen naartoe zal brengen…

Aan jou de taak om het duo voorbij de talrijke puzzels te helpen en te achterhalen wie of wat verantwoordelijk is voor de dood van Dr. Schrader. Kan de mysterieuze Doos van Pandora er iets mee te maken hebben?

Professor Layton en de Doos van Pandora verschijnt 25 september voor de Nintendo DS en DSi.

  1.   
    nurie's avatar

    Dom ze konden dat ook gewoon als ”demo” gebruiken, maar je ziet snel genoeg die link in een forum op duiken dus ik zoek m wel ff wil dit spel al wat langer uitproberen