Section 8 loopt week vertraging op

Uitgever SouthPeak heeft laten weten dat de sci-fi shooter Section 8 een week vertraging heeft opgelopen. De productie van de schijfjes heeft te kampen met wat problemen, waardoor men iets langer de tijd nodig heeft om de game naar alle winkels te verschepen. Section 8 zal nu vanaf 11 september verkrijgbaar zijn.


Section 8 is een intense first-person shooter en speelt zich af op diverse door oorlog verwoeste planeten in de toekomst. De mensheid wordt namelijk bedreigd en stuurt zodoende de elitaire 8th Amored Infantry (nickname Section 8) erop uit om het naderende onheil te stoppen en te voorkomen dat de mensheid wordt uitgemoord.

Als speler heb je naast diverse wapens ook meer strategische controle over het strijdveld, waarbij je met tactische hulpmiddelen en het oproepen van voertuigen de gevechten naar jouw hand kunt zetten. Net zoals alle andere elite soldaten van Section 8, beschik je over een geavanceerd, gepantserd pak. Je doelstellingen zijn duidelijk: duik vanaf kilometers hoogte in de strijd en zorg er voor dat je de vijand razendsnel uitschakelt om je missies tot een succes te maken.

Section 8 verschijnt 11 september voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ja, zoon cd-machine kan natuurlijk ook wel een keer kapot gaan 😛

 2.   
  TheDouble's avatar

  maakt niet uit hoor als de cd’tjes niet goed zijn, ik download hem wel 😆

  (ja ik weet dat iemand hem eerst moet uploaden met een cdtje)