Demo WET op Xbox LIVE verschenen

Een mooie maar zeer dodelijke dame in een game met de pakkende titel “WET”, dat kan natuurlijk alleen maar spektakel opleveren. Om te ervaren wat WET te bieden heeft, is er door ontwikkelaar A2M en uitgever Bethesda een demo uitgebracht. Voorlopig is de 632 MB grote demo op Xbox LIVE alleen voor Gold-leden beschikbaar.

Vorige week verscheen de demo al op het PlayStation Network, zoals je kon lezen in onze Up2Date van week 34.

WET draait om Rubi, een beeldschone, maar dodelijke vrouw die tegen een gepaste vergoeding ‘problemen’ oplost en daarbij geweld niet uit de weg gaat. Als Rubi op een dag de opdracht van een rijke man aanneemt om zijn zoon te vinden, denkt ze dat het een simpele klus wordt. Ze had het echter verkeerd, de opdracht bleek niet zo simpel te zijn en ook de man die Rubi inhuurde blijkt niet te zijn wie hij zegt dat hij is.

Zodoende ontvouwt zich een actievol verhaal vol verraad, vrienden, vijanden, geweren en zwaarden. Rubi is niet alleen lenig genoeg om back-flips en andere speciale manoeuvres uit te voeren, al dan niet door de omgeving te gebruiken, maar ze kan ook zeer goed overweg met een samurai-zwaard. De game kent verder een beetje de filmische stijl van een Tarantino of Rodriguez, waarbij regelmatig flashbacks gebruikt worden in combinatie met een Super-8 film effect om de game extra sfeervol te maken.

Lees meer over WET in onze preview!

WET verschijnt 18 september voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Sa.'s avatar

    LOL

  2.   
    Djuroen's avatar

    Demo is helemaal niet verschenen op het PSN… Alleen in de UK store, waardoor je dus eigenlijk eerst een UK account zou moeten aanmaken… Heb al een Amerikaanse en Nederlandse… Ik vind t wel effe leuk geweest… Dan maar geen WET… 👿

  3.   
    gebruiker50081's avatar

    Het spel is best gaaf maar minder gaaf dan stranglehold..